Pamukkale Belediye Ailesi İftar Sofrasında

Pamukkale Belediye Ailesi İftar Sofrasında

Mübarek Ramazan ayının ilk gününde her Ramazan’da olduğu gibi Pamukkale Belediyesi ailesi iftar yemeğinde bir araya geldi.

A+A-

Belediye personelinin kendileri için çok önemli ve değerli olduğunu belirten Başkan Gürlesin, “Biz bir aileyiz. İlçemizde 68 mahallemizde 337 bin nüfusa hizmet götürmek için beraber çalışıyoruz. Yine bir Ramazan ayının ilk gününde biriz, beraberiz” dedi.

 

Pamukkale Belediyesi, kurulduğu ilk yıldan bu yana her Ramazan ayının ilk iftarını ailece yapıyor. “Pamukkale Belediyesi 4. Geleneksel Birlik ve Beraberlik İftarı” adıyla gerçekleşen iftar yemeğinde belediye çalışanları bir araya geldi. Pamukkale Belediyesi’nde gerçekleşen iftar programına Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, eşi Derya Gürlesin, Pamukkale Belediye Başkan Yardımcıları Selim Arkan, Adnan Kaya, Abdullah Sevinçli, Veli Demir, Türkay Gözlükaya, AK Parti Denizli Kadın Kolları Başkanı Aynur Akdemir, Pamukkale Belediye personeli ve aileleri katıldı.

 

ETKİNLİKLER DÜZENLENDİ

 

Etkinlikte ilk olarak Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) İlahiyat Fakültesi Öğretim Görevlisi Flamur Kasami ve ekibi ile birlikte ilahi ve ezgi dinletisi gerçekleştirdi. Ardından sahne alan Pamukkale Belediyesi ve Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü ile ortaklaşa gerçekleştirilen ney kursu öğrencilerinin dinletisi oldu. Pamukkale Belediyesi ailesinin 4. kez buluştuğu ‘Geleneksel Birlik ve Beraberlik İftar Programı’ öncesi Başkan Gürlesin, eşi Derya Gürlesin’le birlikte tüm masaları tek tek dolaşarak çalışanlarla ve aileleriyle sohbet etti.

 

“RAMAZAN AYI PAYLAŞMA AYIDIR”

 

Yeni bir ramazan ayına kavuşmanın sevincini yaşadıklarını belirten Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, başta İslam alemi olmak üzere tüm belediye personelin ramazan ayını tebrik etti. “Ramazan ayı paylaşım ayıdır” diyen Başkan Gürlesin, “Öncelikle Ramazan ayınız mübarek olsun. Şükürler olsun ki; sağlık, sıhhat içinde bir Ramazan ayına daha kavuştuk. Rabbim bu çerçevede ramazanı, ramazan ayı gibi geçirmeyi nasip etsin. Pamukkale Belediyesi ailesi olarak geleneksel hale getirdiğimiz iftar programının 4’cüsünü gerçekleştiriyoruz. Ramazan ayı rahmet ve bereket ayıdır. Bu rahmet ve bereket ayında sizlerle birlikteyiz. Belediye personelimiz bizim için çok önemli ve değerlidir. Pamukkale Belediyesi olarak 68 mahallemizde 337 bin 444 vatandaşımıza hep birlikte hizmet ediyoruz. Modern bir Pamukkale yolunda hep birlikte çalışıyoruz. Bu anlamda başarı sadece bir kişinin değil tüm bu çatı altındaki herkesin başarısıdır. Biz var gücümüzle ilçemizde yatırım atağımızı, hizmetlerimizi sürdürmeye devam edeceğiz” dedi. Konuşmanın ardından Pamukkale Belediyesi’nden emekli olan personellere plaketleri düzenlenen törenle verildi. Başkan Gürlesin ayrıca ney kursu öğrencilerine programa sundukları katkılardan dolayı birer teşekkür hediyesi taktim etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.