Pamukkale Belediyesi Kadınlar Günü Etkinliği

Pamukkale Belediyesi Kadınlar Günü Etkinliği

Pamukkale Belediyesi’nin “Kadınlar Gülerse Dünya Güler” sloganıyla organize ettiği 8 Mart Dünya Kadınlar Günü programı Pamukkale Üniversitesi Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleşti.

A+A-

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, “Kadınlar Günü programımızda hem gülelim, eğlenelim, hem de düşünelim anlamında dolu dolu bir program hazırladık. Bu vesile ile şehit annelerimizi de unutmayarak, özel gecemizi onlarla paylaşmak istedik” dedi.

Pamukkale Belediyesi’nce organize edilen 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinliğine Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Eşi Derya Gürlesin, 24.Dönem Denizli Ak Parti Milletvekili Nurcan Dalbudak, Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, Pamukkale Belediye Başkan Yardımcıları Adnan Kaya ile Türkay Gözlükaya, Pamukkale Üniversitesi Rektör Yardımcısı Semin Melahat Fenkçi, Ak Parti İl Kadın Kolları Başkanı Aynur Akdemir, Ak Parti Pamukkale İlçe Başkanı Hasan Aracı, Denizli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Gökoğlan, Ak Parti Pamukkale İlçe Kadın Kolları Başkanı Halise Akar, Ak Parti Pamukkale İlçesi Gençlik Kolları Başkanı Muhammet Fatih Vural, Belediye Meclis Üyeleri, Şehit Aileleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

HEMŞERİLERİ İLE BULUŞTULAR

Kadınların geliştirilmesine ve güçlendirilmesine yönelik projelerle kadınlara destek olan Pamukkale Belediyesi, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde de kadınları ve şehit annelerini yalnız bırakmadı. Pamukkale Üniversitesi Kongre ve Kültür Merkezi’nde (PAÜ) düzenlenen Kadınlar Günü özel programı Stand Up sanatçısı Ömer Akbaba’nın tek kişilik gösterisi ile başladı. Yoğun ilginin olduğu programda Denizlili komedyen Ömer Akbaba hemşerilerini esprileri ile kahkahalara boğdu. Akbaba’nın ardından sahne alan Denizlili Udi Seyfi Seyfettin Akkalp, izleyicilerin hem ruhlarını dinlendiren hem de yöresel ezgilerle müzik ziyafeti sundu. Akbaba ve Akalp, hemşerileri ile bir araya gelmelerine vesile olan Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin’e teşekkür ettiler.

DEMOKRASİ ŞEHİTLERİ YÂD EDİLDİ

Etkinlikte, tuval olarak ışıklı cam, boya yerine kum, fırça yerine parmaklarını kullanan Kum Sanatı Ustası Ömer Faruk Elmas’ın görsel şovu salonu dolduranlar tarafından beğeni topladı. 15 Temmuz Kanlı Darbe Girişimi’ni anlatan ve tüm şehitlerimize rahmet dileyen Elmas, salonu dolduranlara duygusal anlar yaşatarak, yapmış olduğu kum çizimleri izleyiciler tarafından dakikalarca ayakta alkışlandı.

ETKİNLİĞE, ŞEHİT ANNELERİ DAHA DA ANLAM KATTI

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, eşinin şahsında tüm kadınların kadınlar gününü kutlayarak başladığı konuşmasına, “Kadın ve erkek bir bütünün, eşit iki parçasıdır. Sadece bir gün değil, yılın 365 günü bir bütünün parçası olan kadının önemini etkinliğimizde anlatmaya çalıştık. Kadınımız bizim için çok değerli. Kadınımız varsa hayatımızın tadı, anlamı var. Bizde Pamukkale Belediyesi olarak bu günün anısına, dolu dolu bir program sunmak istedik. Kadınlar Günü etkinliğimize daha anlam katması için, gecemize şehit annelerimizi, ailelerimizi de davet ettik. Onların şahsında bugüne kadar Devletimiz, Milletimiz, Al Bayrağımız için canlarını hiçe sayan tüm şehitlerimizi rahmetle, minnetle, şükranla anıyoruz” diye devam etti.

Başkan Gürlesin, Pamukkale Belediyesi olarak kadınlara her zaman büyük değer verdiklerini ve bu bilinçle kadınların toplum içinde hak ettikleri konuma gelmeleri adına birçok projeyi hayata geçirdiklerini belirtti. Gürlesin, son yıllarda eğitimde, siyasette ve istihdam dahil her alanda kadınların çok daha iyi yerlere gelmesi anlamında hükümetin büyük gayret gösterdiğini söyleyerek, “Son yıllarda kadınlarımıza verilen değerin artması anlamında başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan

olmak üzere, Başbakanımıza, Bakanlarımıza, Milletvekillerimize ve tüm kadınlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

ŞEHİT ANNELERİ BAŞKAN GÜRLESİN’E TEŞEKKÜR ETTİ

Pamukkale Belediyesi’nin kadınlar günü programına, Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin’in özel davetlileri olan katılan Şehit Aileleri adına duygusal bir konuşma yapan Şükran Topuz, kadınlara sadece kadınlar gününde değil her zaman saygı duyulması, sevilmesi ve kadınların daima gülmesi gerektiğini söyledi. Topuz, “Ülkemizde yaşanan terör olaylarının bir an önce bitmesini, hiçbir annenin şehit acısını yaşamaması için dua ediyoruz. Pamukkale Belediye Başkanımız Hüseyin Gürlesin’e de her daim olduğu gibi kadınlar gününde de bizleri unutmadığı için teşekkür ediyoruz” dedi.

Etkinlikte konuşan 24.Dönem Denizli Ak Parti Milletvekili Nurcan Dalbudak ise, güzel şeylerin konuşulduğu 8 Mart’lar dileyerek, “Bu özel günde, yiğit evlatları doğuran yiğit kadınları unutmayan Pamukkale Belediyemize teşekkür ediyoruz” dedi.

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, program sonunda Şehit Annelerine günün anısına çiçek takdim ederek, şehit aileleri ile birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi. Gürlesin, ayrıca programa katılan sanatçılara plaket takdim ederek, teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.