Pamukkale Belediyesinden İngilizce Kursu

Pamukkale Belediyesinden İngilizce Kursu

Pamukkale Belediyesi, 16-25 yaş arası gençlere ücretsiz İngilizce ve kültür kursu düzenliyor.

A+A-

15 Kasım’da başlayacak olan kurslar 2017 yılının Nisan ayına kadar devam edecek. Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, yabancı eğitmenler tarafından verilecek olan kursların eğitim konusunda yapılan bir proje olduğunu ifade ederek, “Gençleri geleceğe en iyi şekilde hazırlamak için üzerimize düşen görevi yerine getiriyoruz” dedi.

 

Pamukkale Belediyesi tarafından yürütülmekte olan bir Avrupa Birliği Projesi kapsamında “Sosyal Farkındalık Eğitimleri ve Ücretsiz İngilizce Konuşma Kursları” düzenleniyor. Projeye kapsamında İspanya, Romanya ve İtalya’dan çeşitli dönemlerde gelecek olan gönüllü eğitmenler Denizlili gençlerle İngilizce konuşma ve kültür dersleri verecek. Kurslara Denizli’de yaşayan tüm 16-25 yaş arasındaki gençler başvuru yapabilecek. “Sosyal Farkındalık Eğitimleri ve Ücretsiz İngilizce Konuşma Kursları”, İngilizce Konuşma Kursları, Denizli Gençlik Merkezi ve Pamukkale Belediyesi’nin ortak projesi olarak hayat geçecek. Kurslar hafta içi Pamukkale Belediyesi Ek Hizmet Binası 4. Katta, hafta sonu ise tüm gün olacak şekilde Denizli Gençlik Merkezi’nde yapılacak. 15 Kasım – 18 Nisan 2017 tarihleri arasında gerçekleşecek olan kursların A Grubu’nda dersler Salı günleri 16.00-19.00 saatleri arasında gerçekleşirken, B Grubu’ndaki kurslar ise Perşembe Günleri 16:00-19:00, C Grubu’nda Cumartesi Günleri 09:00-12:00, D Grubu’nda dersler Cumartesi Günleri 14:00-17:30 saatleri arasında yapılacak. Her grupta 30’ar öğrenci yer alırken, konuşma kurslarının yanı sıra kültürel etkinlikler kapsamında tiyatral eğitimler de gerçekleştirilecek. Ücretsiz olarak yapılacak olan kurslara katılım için www.pamukkale.bel.tr adresinden yapılabilecek. Kurs başvuruları ise 14 Kasım Pazartesi günü 23.59’a kadar bu adresten yapılabilecek.

 

“HER ŞEY GENÇLER İÇİN”

 

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, belediye olarak eğitime ve gençliğe büyük önem verdiklerini ifade ederek, “Biz kurulduğumuz günden bu yana eğitim için tüm imkanlarımızı seferber ettik. Okullara yaptığımız desteklerin yanında üniversite öğrencilerine de kapsayan projelere de imza attık. Şimdi de 16-25 yaş arası tüm gençlerin katılabileceği İngilizce konuşma ve kültür kursu açtık. İnternet üzerinden başvuru yapılabilen bu projemizde amaç gönüllü olarak ülkemize gelen yabancı öğrenciler tarafından gençlerimize İngilizce konuşma kursu verilecek. Böylece gençlerimiz İngilizce konuşmayı öğrenecek. Projemiz Kasım ayı ortasında başlayacak ve 2017 yılını Nisan ayı ortasına kadar devam edecek. Ben tüm gençlerimizi bu kurslarımıza katılmaya davet ediyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.