Pamukkale’de 2. Futbol Şöleni

Pamukkale’de 2. Futbol Şöleni

Pamukkale Belediyesi, ilkini Haziran ayında düzenlediği Pamukkale’de Futbol Şöleni’nin ikincisini gerçekleştiriyor. “Pamukkale’de 2. Futbol Şöleni Sonbahar-2015” adıyla gerçekleştirilecek etkinliğin tanıtımı Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin tar

A+A-

Denizli Gazeteciler Cemiyeti’nde basın toplantısı düzenleyen Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, düzenleyecekleri “Pamukkale’de 2. Futbol Şöleni Sonbahar-2015” etkinliğiyle gençlerin spor yapmasını, mahalleler arası kaynaşmayı amaçladıklarını söyledi.

Pamukkale’nin 68 mahallesinde 320 bin vatandaşa hizmet verdiklerini belirten Gürlesin, gençlere yönelik projelere de imza attıklarını belirterek, “Kısa sürede 20 halı saha yapımına başladık. İlk etapta Haziran ayında yapılan turnuva maçlarının oynandığı 5 sahamızı tamamladık. Bu turnuvada 6 halı saha kullanmayı planlıyoruz. Halen yapımı devam eden halı sahalarımız var. Bizim bu tesisleri yaparken amacımız, gençlerin kötü alışkanlıklardan uzak kalmalarına destek vermek ve onların spora yönlendirilmesini sağlamak” dedi.

MÜRACAATLAR 28 EYLÜL’DE BAŞLAYACAK

“Pamukkale’de 2. Futbol Şöleni Sonbahar-2015” turnuvasında da yine yoğun bir katılım olmasını beklediklerini ifade eden Başkan Gürlesin, “Turnuvanın ilkine 52 takım katılmıştı. Yine büyük ilgi bekliyoruz. Önümüzde Kurban Bayramı olduğu için başvuruları 28 Eylül’de almaya başlayacağız. 15 Ekim’e kadar devam edecek başvuru süreci ile ilgili bilgiler, belediyemizin internet sitesinde yer alacak. Kura çekiminin de 19 Ekim’de yapılmasını planlıyoruz. Ben Pamukkale İlçesi’nde yaşayan tüm gençleri, muhtarlarla irtibata geçerek takımlarını kurup turnuvaya katılmaya davet ediyorum. İlk 4 sırada yer alan takımların oyuncuları çeşitli hediyeler kazanacak. Katılan tüm sporculara turnuva anısına madalya verilecek” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.