Pamukkale'den Develi'ye Dev Yatırım

Pamukkale'den Develi'ye Dev Yatırım

Pamukkale Belediyesi, Develi Mahallesinin girişinden çıkışına kadar 1,2 kilometre uzunluğunda sıcak asfalt, kaldırım, yağmur suyu hattı çalışmasını tamamlayarak törenle halkın hizmetine açtı. İlçede yatırım atağının sürdüğünü belirten Pamukkale Belediye B

A+A-

Pamukkale Belediyesi üst yapıda yatırım atağını sürdürüyor. Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin’in ilçe genelinde başlattığı üst yapı çalışması tüm hızıyla devam ediyor. 30 mahalle de 50 kilometreyi bulan 30 milyon liralık dev bir yatırımla ana cadde düzenleme çalışmalarının yanı sıra mahalle mahalle ara caddeler de modern bir yapıya bürünüyor.  İlçede üst yapıda bir çalışma biterken, diğer bir çalışma hayata geçiyor.  Tamamlanan üst yapı çalışmalarından bir tanesi de Develi Mahallesinde törenle halkın hizmetine sunuldu.

 

700 BİN LİRALIK YATIRIM

Develi Mahallesinin girişinden, çıkışına kadar 1,2 kilometre uzunluğunda olan yolda 700 bin liralık yatırımla 10 bin metrekareve  2 bin ton asfalt yol imalatı, 1 kilometre uzunluğunda yağmur suyu hattı, 5 bin metrekare beton parke, 750 metre perde duvar, 350 metreküp beton dökümü gerçekleştirildi. 1 kilometrelik kazı çalışması yapıldı.

Develi Mahallesine modern bir yapı kazandıran, bölgenin çehresini değiştiren yolun açılış törenine, Pamukkale Kaymakamı Veysel Beyru, Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, AK Parti İl kadın Kolları Başkanı Aynur Akdemir, AK Parti Pamukkale İlçe Başkanı Hasan Aracı, Pamukkale Belediye Başkan Yardımcıları Selim Arkan, Adnan Kaya, Abdullah Sevinçli, Veli Demir, Türkay Gözlükaya, Pamukkale Belediye Meclis Üyeleri, Develi Mahalle sakinleri ve çok sayıda davetli katıldı.

 

“DEVELİ HAK ETTİĞİNİ ALMAYA DEVAM EDECEK”

İlçe genelinde üst yapı başta olmak üzere her alanda önemli yatırımları tamamlayarak halkın hizmetine sunduklarına vurgu yapan Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, “Göreve geldiğimiz günden bugüne her noktada ilçemizin adına yakışır çalışmaları hayata geçiriyoruz. Geniş ve zorlu bir coğrafyada olmamıza rağmen, ilçemizde 68 mahallede önemli yatırımları, eserleri bir bir ortaya çıkarıyoruz. Develi Mahallemizde gençlerimiz spor yapsın diye halı saha yatırımımızı tamamlamıştık. Ayrıca güvenlik noktasında mahallemizi mobese sistemiyle donattık. Şimdi de Develi Mahallemizde de önceden söz verdiğimiz önemli bir yatırımı tamamladık. Mahallemizin ihtiyaçlarından birisi olan girişinden çıkışına ana caddede kaldırımı, sıcak asfaltı, yağmur suyu hattı ve perde duvar çalışmasını tamamlayarak halkımızın hizmetine sunduk. 700 bin liralık bir yatırımın bu güzel günde de açılışını hep birlikte gerçekleştirmenin mutluluğu içindeyim. Yolumuz hayırlı uğurlu olsun. Develi Mahallemiz turizm bölgemizde yer alan bir mahallemiz. Bu anlamda da ihtiyaçlarının hızlıca giderilmesine büyük önem veriyoruz. Bu yolumuzda turizm noktasında önemli bir geçiş güzergahında olduğu için yapılan yatırımın önemi bir kat daha artıyor. Ben yolun mahallemize ve bölgemize hayırlı olmasını diliyorum.”

 

“BAŞKAN GÜRLESİN ÖZVERİYLE ÇALIŞIYOR”

Başkan Gürlesin’in ilçede önemli çalışmalara yatımlara imza attığını vurgulayan Pamukkale Kaymakamı Veysel Beyru ise, “İlçemizde Hüseyin Başkanımızın yatırımlarıyla ortaya koyduğu eserler bir bir halkımızın hizmetine sunuluyor. Gece gündüz demeden halka en iyi hizmeti götürmek için çalışan Başkanımıza teşekkür ediyorum. Pamukkale Belediyemizin Develi Mahallemizde yapımını tamamladığı bu önemli yatırımın bugün açılışında olmak bizleri ziyadesiyle mutlu ediyor. İlçe halkımıza, Mahallemize hayırlı olmasını diliyorum. Başkanımız inşallah birçok yatırımı daha tamamlayarak halkımızın hizmetine sunmaya devam edecek. Ben kendisini bir kez daha özverili çalışmalarından dolayı kutluyorum” dedi.

 

Konuşmaların ardından Başkan Gürlesin, protokol üyeleri ile birlikte açılış kurdelesini keserek yolu halkın hizmetine sundu.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.