PASVAK-Merkezefendi işbirliği

PASVAK-Merkezefendi işbirliği

İhtiyaç sahiplerinin her zaman yanında olan Pamukkale Eğitim ve Sağlık Vakfı (PASVAK), Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu vekurmaylarını ağırladı.Yapılan toplantıda işbirliği adına neler yapılabileceği konuşuldu.

A+A-

Pamukkale Eğitim ve Sağlık Vakfı’nda yapılan toplantıya Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu’nun yanı sıra Başkan Yardımcıları Hasan Kılıç, Fatih Işık, Pamukkale Eğitim ve Sağlık Vakfı (PASVAK)Yönetim Kurulu Başkanı Prof.Dr. Bülent Topuz ve PASVAK yönetim kurulu üyeleri katıldı. Toplantıda konuşan Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, PASVAK’ın çalışmalarını yakından takip ettiğini belirterek, “Kimsesizlere ve yardıma muhtaç olanların yardımına koşan Pamukkale Eğitim ve Sağlık Vakfı ve buna benzer vakıflarımızın kıyamete kadar insanlığa hizmet etmelerini arzu ediyoruz. Bu tür kurumlarımızın yaşatılabilmesi ve ayakta kalabilmesi için üzerimize düşeni yapmaya hazırız” dedi.

PASVAK Yönetim Kurulu Başkanı Prof.Dr. Bülent Topuz ise, Merkezefendi Belediyesi’nin desteğini yanlarında hissetmekten dolayı mutlu olduklarını kaydederek, yapılan istişare toplantısının kendilerine yararlar sağlayacağını belirtti. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.