PAÜ Rektörlük Seçimi Bitti,İşte Sonuç

PAÜ Rektörlük Seçimi Bitti,İşte Sonuç

Denizli Pamukkale Üniversitesindeki rektörlük seçimlerinde 283 oy alan mevcut Rektör Prof. Dr. Hüseyin Bağcı sandıktan birinci olarak çıktı.

A+A-

Denizli Pamukkale Üniversitesi'nde (PAÜ) rektörlük seçimlerinde 283 oy alan mevcut rektör Prof. Dr. Hüseyin Bağcı sandıktan birinci olarak çıktı.

 

PAÜ rektörlük seçimleri bugün üniversitenin kongre ve kültür merkezinde yapıldı. PAÜ'nün yeni rektörünün belirlenmesi için yapılacak seçimlerde Yükseköğretim Kurulu'na (YÖK) gönderilecek 6 isim netlik kazandı. PAÜ Kongre ve Kültür Merkezi'ndeki, saat 10.00'da başlayan oylama 17.30 itibariyle tamamlandı. 856 öğretim üyesinden 831'i oy kullandı. Kullanılan oylardan 6'sı geçersiz sayılırken, 11 boş oy çıktı. Prof. Dr. Hüseyin Bağcı 283, Prof. Dr. Bülent Topuz 210, Prof. Dr. Dursun Dursunoğlu 48, Prof. Dr. Fahir Demirkan 73, Prof. Dr. Hüseyin Bağ 149, Prof. Dr. Velittin Kalınkara 37, Prof. Dr. Ceyhun Karpuz 10 ve Prof. Dr. Ceyhun Vedat Uygur ise 4, oy aldı. Bu sonuçlara göre Prof. Dr. Hüseyin Bağcı, Prof. Dr. Bülent Topuz, Prof. Dr. Dursun Dursunoğlu, Prof. Dr. Fahir Demirkan, Prof. Dr. Hüseyin Bağ ile Prof. Dr. Velittin Kalınkara'nın isimleri YÖK'e gönderilecek. YÖK, gönderilecek bu isimler, burada 3'e indirilecek. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bu üç isimden birini rektör olarak atayacak

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.