Personeli İle Mehmetçiğe Mektup Yazdı

Personeli İle Mehmetçiğe Mektup Yazdı

Merkezefendi Belediyesi’nden güvenlik güçlerine kartpostal

A+A-

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu ve belediye personeli,  PTT Başmüdürlüğü tarafından, güvenlik güçlerine iyi temennileri iletmek için açılan "Tebrik Kartı Bizden, Güvenlik Güçlerimize Göndermek Sizden" kampanyasına destek verdi. Başkan ve personeli 200 adet tebrik kartı yazarak, doğu ve güneydoğu Anadolu bölgesinde görev yapan güvenlik güçlerine bayram tebriği gönderdi.

Doğu illerinde görev yapan güvenlik güçlerine gönderilmek üzere Ramazan Bayramı kutlaması için tebrik kartı yazan Başkan Subaşıoğlu ve personeli, Doğu ve Güneydoğu'da görev yapan asker ve polislere moral vermek, motivasyonlarını arttırmak, milli birlik, beraberlik ve hoşgörüyü pekiştirmeye katkıda bulunmak üzere başlatılan kampanyaya kendisinin de katıldığını söyledi.

Başkan Subaşıoğlu,bayramların, birlik, beraberlik, dayanışma ve kaynaşmaya vesile olması açısından önemli yeri olduğunu ifade etti.

Subaşıoğlu,  "Ülke olarak kalkınma hamleleri gerçekleştiriyoruz. Hal böyle olunca da ülkemizin başarısını istemeyen güçler kanlı elleriyle ülkemiz üzerine planlar yapıyor. Yüzyıllardır hep böyle oldu. Bunun için ülke olarak kenetlenmemiz gerekiyor. Bayramlarda buna vesile olmalı. En yakından başlayarak mümkün olan herkesle bayramlaşmak, bayram vesilesiyle hal hatır sormak, millet olarak kenetlenmemize vesile olacaktır. Bu yazdığımız kartlarda bu vatan uğruna gözünü bile kırpmadan canını ortaya koyan Mehmetçiğimize bir nebze olsun moral olacak. Birlik ve beraberliğimizi bir nebze olsun perçinleyecektir” dedi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.