Ramazan Ayında Domuz Eti Satacaklardı!

Ramazan Ayında Domuz Eti Satacaklardı!

Aydın'da piyasaya sürülmek üzere olan 5 ton kaçak domuz etine el konuldu.

A+A-

Ramazan ayında piyasaya sürülmeye hazır bekletilen 5 ton kaçak domuz eti ele geçirildi. Kuşbaşı şeklinde doğranmış halde bulunan domuz etleri imha edilirken depoda kokmuş domuz leşleri de bulundu.

Olay şöyle gelişti: Jandarma Aydın'ın Koçarlı ilçesi Yeniköy Mahallesinde vatandaşlardan vurulmuş domuzları toplayan bir kişi olduğu yolunda ihbar aldı. Jandarma ekipleri şüphelinin dağlardan vurduğu domuzları bir depoya getirdiğini tespit etmesi üzerine operasyon başlatıldı. Şüphelinin getirdiği domuz etleri için özel dondurucular kurarak saklamaya çalıştığı tespit edilirken, etleri pazarlayacağını tahmin eden jandarma son ana kadar depoya baskın düzenlemedi.

Jandarma kaçak domuz etlerini pazarlamak için yola çıkarılacağı sırada Ahmet T.'ye ait depoya baskın düzenledi. Baskında 3 tona yakın kuşbaşı olarak tüketime hazır hale getirilmiş, kalanı da kaburgalarından sıyrılmış ve hayvan iç yağı olarak kavurma yapımında kullanılmak üzere poşetlenmiş, yaklaşık 5 ton kaçak domuz eti ele geçirildi. Kaçak domuz etlerinin kamyona yüklendiği sırada suçüstü yapılırken, şüpheliler gözaltına alındı. Baskında ele geçirilen domuz etleri ile hayvansal maddeler, belediye ekipleri tarafından toprağa gömülerek imha edildi.

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.