Referandum Çalışmasına Tam Gaz!

Referandum Çalışmasına Tam Gaz!

AK Parti Kadın Kolları üyeleri, 16 Nisan’da yapılacak Cumhurbaşkanlığı Sistemi Referandumu çalışmaları kapsamında kapı kapı dolaşarak yeni sistem hakkında bilgiler aktarıyorlar.

A+A-

Cumhurbaşkanlığı Sistemi Referandumu’na sayılı günler kaldı. AK Parti Kadın Kolları üyeleri, 16 Nisan’da yapılacak referandum çalışmaları kapsamında Denizli’nin hemen hemen her yerinde vatandaşlarla bir araya geliyor. Mahalle mahalle dolaşan AK Kadınlar, yeni sistem hakkında Denizlililere bilgiler aktarıyor. Parkta, sokakta ve çat kapı ziyaretleriyle evlerde vatandaşlarla buluşan AK Kadınlar; 7’den 70’e herkesi dinleyerek, vatandaşlara zaman geçiriyor.

“HER EVE HER GÖNÜLE GİRMEYE ÇALIŞIYORUZ”

Partili kadınlara birebir sahada olan AK Parti Kadın Kolları Başkanı Aynur Akdemir, “Partimizin Kadın Kolları olarak ilçelerimizle birlikte durmadan kapı kapı dolaşıyoruz. Her eve, her gönüle girmeye çalışıyoruz. İnsanların neden ‘Evet’ demesi gerektiğini anlatmaya çalışıyoruz. Kadınlarımızla durmak yok yola devam diyoruz. 16 Nisan’a kadar da anlatmaya devam edeceğiz. Cumhurbaşkanlığı sisteminin ülkemiz için gerekli olduğunu biliyoruz ve inanıyoruz. Bunun için durmadan ve gece gündüz demeden sonuna kadar çalışacağız. Nasıl ki 15 Temmuz’da tüm kadınlar olarak çocuklarımızın elinden tutarak meydanlara indiysek 16 Nisan için de sahadayız. Çocuklarımızın geleceğine sahip çıkacağız” dedi.

“KADINLARIN KENDİ GELECEKLERİNE DE SAHİP ÇIKACAKLARINA İNANIYORUM”

16 Nisan’da halkın kendi iradesiyle sandığa gideceğinin altını çizen Başkan Akdemir, “Halkımız kendi iradesiyle kendi kararını verecek. Gönlümüz sandıktan ‘evet’ çıkmasını istiyor. Halkımız bilinçli bir şekilde oyunu kullansın. Gerçekten bu maddelerin bu ülkeye ne getireceğini bilsin. Bizim hedefimiz kadınlardır. Kadınlarımızı konuya ilişkin bilinçlendirirsek ülkemizin geleceğine sahip çıkılacağını düşünüyorum” diye konuştu.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.