Sadece Bayanlara Özel

Sadece Bayanlara Özel

Acıpayam Belediyesi bir yıl önce başlattığı ev hanımlarına ve çalışan kadınlara yönelik spor kurslarına devam ediyor.

A+A-

Acıpayam Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından organize edilen sağlığını korumak ve formda kalmak isteyen bayanların katıldığı spor yoğun ilgi görüyor.

Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günleri yaklaşık 600 bayana hizmet veren çalışmalar 2 seans halinde akşam saat: 18.30 da başlayan kursta 1 Eylülden itibaren de gündüz seansına başlanacağı bildirildi.

Çocuk, genç ve yaşlı demeden 7’den 70’e herkese spor alışkanlıkları kazandırabilmek için Acıpayam Belediyesi tarafından bayanlar, sağlıklı, modern ve standartlara uygun mekânlarda spor yaparak sosyalleşiyor.

Acıpayam Belediyesi’nin ücretsiz olarak hizmet verdiği spor salonunda fitness, step, aerobik, çalışmaları yapan bayanlar, günün yoğunluğunu ve stresini sporla atıyor.

BAYANLARIMIZA SPOR YAPMALARI KONUSUNDA BÜYÜK DESTEK SAĞLIYORUZ

Acıpayam Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünden yapılan açıklamada; Acıpayam Belediyesi olarak, birçok kesime destek sağladığımız gibi hanım kardeşlerimize de destek veriyoruz.

Birinci yılını doldurduğumuz spor faaliyetinde şu an itibariyle yaklaşık 600 ev hanımı kardeşlerimiz bu spor faaliyetinden faydalanıyor. Bu hizmetimizde görev yapan tüm hocalarımıza ve tüm hanım kardeşlerimize desteklerinden dolayı teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Kayıtlar Acıpayam Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünde devam etmektedir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.