Sağlık Çalışanlarını Yalnız Bırakmadılar

Sağlık Çalışanlarını Yalnız Bırakmadılar

Kaymakam Özaydın ve Başkan ARSLAN Sağlık Çalışanlarına ziyaret etti.

A+A-

Çameli Kaymakamı Onur Özaydın ve Çameli Belediye Başkanı Cengiz ARSLAN , 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle Devlet Hastanesi'nde ve sağlık ocaklarında görev yapan hekimlere ve sağlık çalışanlara ziyaret edip ve hediye verdi

Çameli Devlet Hastanesine giden Çameli Kaymakamı Onur Özaydın ve Çameli Belediye Başkanı Cengiz ARSLAN Personel yemekhanesinde çalışanların tek tek bayramlarını kutladılar. Başkan ARSLAN ve Kaymakam Özaydın Hastane girişinde Devlet Hastanesi Başhekimi Uz.Dr Hulusi Deniz OĞUZ karşıladı.

Başta hekimler olmak üzere, hastanede görev yapan tüm sağlık çalışanlarının günlerini kutlayan Kaymakam ÖZAYDIN ve Başkan ARSLAN bu yaklaşımı takdirle karşılandı. Başkan Cengiz ARSLAN hastanenin acil ve hastanede sıra bekleyen vatandaşlarıda ihmal etmedi. Burada hastalarla sohbet edip geçmiş olsun dileklerini ileten Belediye Başkanı ARSLAN .Kaymakam Özaydın Başkan ARSLAN daha sonra Toplum Sağlığı Merkezini'de ziyaret etti.Sağlık sektöründe çalışanlarının insan hayatında çok önemli rolleri bulunduğunu belirterek onlara hediyelerini takdim ederek karınca kararınca gönül almak istediklerini söyledi.

Başkan ARSLAN ,''Sağlığımızı emanet ettiğimiz hekimlerimizin, günümüzün zor şartlarına rağmen mesleklerini yılmadan icra ettiklerini hepimiz biliyoruz. İnsan yaşamına değer veren ve bu uğurda mesleki ve yaşamsal değerlerine bağlı kalan tüm hekimlerimizin ve sektörde emek veren tüm sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramı'nı içtenlikle kutluyor, insan sevgisiyle örtüşen hayat anlayışlarının devamı nedeniyle tebrik ediyorum'' dedi.

Çameli Kaymakamı Onur ÖZAYDIN : “Sağlık çalışanlarımızın her zaman yanındayız ve yanında olmaya devam edeceğiz. Sağlık hizmetlerini sunan tüm sağlık personeli özveriyle çalışıyor. Böylesine hassas bir konuda emek veren sağlık çalışanlarımız insan odaklı hizmet anlayışıyla, sağlık alanında yapılan yeni yatırımlarla birlikte vatandaşlarımızın sağlık hizmetine erişmeleri yolundaki engelli ortadan kaldırıyor. Gece gündüz demeden fedakarca sağlık hizmeti sunan tüm hekimlerimizin ve sağlık personelimizin 14 Mart Tıp Bayramı'nı en içten dileklerimle kutluyor, zorlu görevlerinde başarılar diliyorum.” İfadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.