Şahin Tin : Misliyle Karşılık Bulacak!

Şahin Tin : Misliyle Karşılık Bulacak!

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, İstanbul’da dün gece yaşanan terör saldırıyla ilgili; “İstiklalimize ve istikbalimize yönelik her türlü kahpece yapılan terör saldırıları devletimiz tarafından misliyle karşılık bulacak. Türkiye diz çökmeyecek” ded

A+A-

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, İstanbul’daki terör saldırısıyla ilgili yazılı açıklama yaptı. Milletvekili Şahin Tin, yaptığı yazılı açıklamasında Türkiye’yi alçak terör eylemleriyle kimsenin korkutamayacağını ve yolundan alıkoyamayacağını söyledi. Şahin Tin; “Terör İstanbul Beşiktaş’ta karanlık ve kalleş yüzünü bir kez daha gösterdi. Kahpece bomba patlatan insanlık düşmanı katiller masum kardeşlerimizi şehit etti. Tek hedefleri birliğimizi, kardeşliğimizi bozmak, vatanımıza kastedip ülkemizi yok etmek olan uluslararası güçlerin başını çektiği haçlı sürüsü ve onun maşaları bu emellerine asla ulaşamayacak ve başaramayacaklar. İster PKK’yla, ister DEAŞ’le, isterse FETÖ’yle ya da hangi isim adı altında olursa olsun, istedikleri katillerle işbirliği yapıp gelsinler, bizi korkutamayacaklar, yıldıramayacaklar, korkmayacağız. İstiklalimize ve istikbalimize yönelik her türlü kahpece yapılan eylemlere devletimiz misliyle cevap verecektir.

 

Bizi Yıldıramayacaklar!

 

Türkiye’yi kutlu mücadelesinden, hak davasından kimsenin döndüremeyeceğini söyleyen Milletvekili Şahin Tin; “İnsanlıktan nasipsizlerin kahpece saldırıları bu ülkenin kahraman evlatlarını yıldıramayacaktır. Ne ezanımızı susturabilecekler, ne devletimizi yıkabilecekler, ne bayrağımızı indirebilecekler, nede vatanımızı bölebilecekler. İstediğiniz kadar haince maşalarınızla alçakça saldırın, merak etmeyin bu aziz millet yarım bıraktığı işi bitirmeden bırakmaz. Birlik ve beraberliğimize, omuz omuza dik durmaya her zamankinden daha çok ihtiyacımız var. Sadece bu kirli tezgâhları kuran eller değil ihanet taşeronluğu yapan sözde aydın, siyasetçi, sanatçı ve gazeteci geçinen, alçaklarda bunun bedelini çok ağır ödeyecekler. Mevlid kandilinin arefesinde yaşadığımız bu elim hadisede şehit olan kardeşlerimize Allah’tan rahmet, yaralı kardeşlerimize acil şifa diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun. Mevlid kandilimiz mübarek olsun” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.