Şahin Tin'den Bayram Mesajı

Şahin Tin'den Bayram Mesajı

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, TBMM’nin 97’nci kuruluş yıldönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle yayınladığı mesajında, “Millet olarak bir ve beraber, ay yıldızlı bayrağımızın gölgesinde kardeşçe yaşamaya ve güçlü Türkiye

A+A-

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, Türkiye Büyük Millet Meclisinin 97. kuruluş yıldönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı. Milletvekili Şahin Tin, “Milletimizin hür ve bağımsız iradesinin en güçlü ve etkili bir şekilde temsil edildiği, milli egemenliğin ülke sathına yayıldığı, Türkiye Büyük Millet Meclisinin kuruluşunun 97’nci yılını ve geleceğimizin teminatı çocuklarımıza armağan edilen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını coşku ve heyecanla kutluyoruz. Aslında bugün sadece bir kutlama günü değil, aynı zamanda geçmişe dönüp bakarak gurur duyma ve kendimizi yeniden millet olarak muhasebe etme günüdür. Bugün gücünü millet iradesinden alarak sağlam temeller üzerine kurulan Cumhuriyet rejiminin daha da güçlenmesi için daha çok çalışma ve mücadele etme günüdür. Medeniyetimize karşı sorumluluğumuzu ancak geleceğimize sahip çıkarak yerine getireceğimiz aşikârdır. İstiklalimizi her ne pahasına olursa olsun istikbale taşıma konusunda kararlıyız. Millet olarak bir ve beraber ay yıldızlı bayrağımızın gölgesinde kardeşçe yaşamaya ve güçlü Türkiye’yi inşa ederek geleceğimizin teminatı gençlerimize emanet bırakmaya and içtik. İstiklal Savaşı’mıza millî mücadele vasfı kazandıran, onu millî irade temeline dayandıran Türkiye Büyük Millet Meclisinin kurucularını, istiklal mücadelemizi yürüten Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere Gazi Meclisimizin bütün mebuslarını ve aziz şehitlerimizi minnet ve şükranla yâd ediyorum” dedi.

ÇOCUKLAR GÜLERSE DÜNYA GÜLER

Dünya da yaşanan olumsuz gelişmeler ve savaşlardan en çok çocukların etkilendiğini ifade eden Milletvekili Şahin Tin, “Suriye başta olmak üzere dünyanın birçok bölgesinde yaşanan savaşların faturasını maalesef o masum yürekler canlarıyla ödüyor. Oysa dünya, çocukların engin fikirleri ve gelecek idealleriyle daha ileriye başarıyla ulaşacakken, yaşanan bu olumsuz tablo yüreklerimizi bir kez daha dağlıyor. Karanlık yüzleriyle bombalar yağdıran, kirli elleriyle tedavi edilemez yaralar açan, körelmiş, vahşet abidesi dünya bozguncuları maalesef bu yaptıklarıyla dünyaya ışık olan genç dimağların geleceğine gölge düşürüyorlar. Türkiye bu bağlamda bir huzur ve şefkat kapısı olmaya, masumların koruyucusu ve kollayıcısı konumunda yer almaya ilk gün olduğu gibi bugünde aynı şekilde devam ediyor. Dünya bilsin ki, çocuklar gülerse dünya güler, çocuklar ağlarsa dünya ağlar. Bu sebeple acı ve zulüm altında hayata tutunma mücadelesi veren masum kalplerin karşısında artık dünya sessizliğini bozmalı, zulme dur demeli ve zalime nefes aldırmamalıdır” dedi.

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.