Şampiyon Son Maçta Belirlenecek

Şampiyon Son Maçta Belirlenecek

Pamukkale Belediyesi tarafından geleneksel olarak düzenlenen halı saha futbol turnuvasında final grubu heyecanı giderek büyüyor. Grubun ikinci maçında Pamukkale FC Kaplanlarspor’u 5-2 yendi. Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, şampiyonun belli ol

A+A-

Pamukkale Belediyesi’nin geleneksel olarak yaptığı halı saha futbol turnuvalarının 4.’sü “Pamukkale’de 4. Futbol Şöleni Sonbahar 2016 Halı Saha Futbol Turnuvası” adıyla gerçekleşiyor. Yaklaşık 1 ay önce 35 mahalleden 43 takımın katılımı ila başlayan heyecanda 3 takım rakiplerini eleyerek final grubuna kadar yükselmişti. Final grubuna kalan 3 takımın arasındaki tek devreli lig usulü oynanan maçların ilkinde Kaplanlarspor, Çerkez Mahallesi Akköyspor’u 7-1 yenmişti.

BÜYÜK HEYECAN YAŞANDI

Final grubunun ikinci maçına Pamukkale Belediyesi’nin yaptırdığı sahalardan olan Kale sahası ev sahipliği yaptı. İlk günü bay takım olarak geçiren Pamukkale FC ile ilk maçı kazanan Kaplanlarspor takımları karşılaştı. Ahmet Beysüngü’nün yönettiği maça Pamukkale FC iyi başladı. İlk devrede Pamukkale FC Hüseyin Karakılıç (2) ve İbrahim Çoban ile bulduğu gollerle 3-0 üstünlük sağladı. Maçın ikinci devresinde Kaplanlarspor’da Murat Yavuz’un golüyle skor 3-1 oldu. Gökhan Yenen Pamukkale FC’nin golüne imza atarken skor 4-2’ye geldi. Günü başarılı ismi Hüseyin Karakılınç takımı Pamukkale FC’nin 5. kendisinin 3. golünü atarken, Kaplanlarspor Çağatay Sarıtaş ile bir gol daha buldu. Maç Pamukkale FC 5 – Kaplanlarspor 2 skoruyla tamamlandı. Bu skorla Pamukkale FC puanını 3’e yükseltirken, Kaplanlarspor final grubunu 3 puanla tamamlamış oldu. “Pamukkale’de 4. Futbol Şöleni Sonbahar 2016 Halı Saha Futbol Turnuvası”nın şampiyonunu ise Çerkez Mahallesi Akköyspor ile Pamukkale FC arasında oynanacak olan son maç belirleyecek. Bu maç 12 Aralık Pazartesi günü Karahayıt’ta saat 20.30’da başlayacak. Şampiyonu belirleyecek olan maç sonunda dereceye giren 3 takıma hediye çeki, kupa ve madalyaları teslim edilecek.

BAŞKAN GÜRLESİN’DEN FİNALE DAVET

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Pamukkale’de 4. Futbol Şöleni Sonbahar 2016’da finale gelindiğini ifade ederek, “35 mahalleden 43 takımın katılımı ile oynanmaya başlanan turnuvada finale gelindi. 3 takım rakiplerini eleyerek final grubuna kaldı. Bu takımlar da şampiyon olmak için mücadele ediyor. Şampiyonu son maç belirleyecek. Böylece turnuvada heyecan son maça kadar taşınmış oldu. 12 Aralık Pazartesi akşamı saat 20.30’da Karahayıt’ta yapılacak olan final maçı ve ödül törenine tüm vatandaşlarımızı bekliyoruz. Futbol şöleninde dereceye giren takımlarımız verdikleri emeklerin karşılığını final gününde alacak. Turnuvadaki amacımız olan mahalleler arasındaki kaynaşmayı da sağlamış olduk. 2017 ilkbaharında şölenimizin 5.’sini gerçekleştirceğiz” dedi.

 

Final Grubu 2. Hafta

Pamukkale FC 5 - Kaplanlarspor 2

Çerkez Mah Akköyspor (BAY)

 

TAKIMLAR O G B M A Y P AV.

1-Kaplanlarspor 2 1 0 1 9 6 3 3

2- Pamukkale FC 1 1 0 0 5 2 3 3

3-Çerkez Mh. Akköy 1 0 0 1 1 7 0 -6

 

Final Grubu Son gün Ödül töreni

12 Aralık 2016 Pazartesi

Karahayıt Sahası Saat 20.30

Çerkez Mahallesi Akköyspor - Pamukkale FC

Kaplanlarspor (BAY)

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.