Sancar : Artık Yeter!

Sancar : Artık Yeter!

Gün aydın değil, kara ve kapkara! Milletim ağlıyor, Memleketim ağlıyor, canımız gidiyor, canlarımız gidiyor üzüntüler artıyor. Bu kaçıncı felaket bu kaçıncı acı artık yeter. Denizlili şehidimiz Burak ERTEN kardeşimize Allahtan rahmet, ailesine ve Denizli’

A+A-

Artık akan kanların durması, şehit haberlerinin gelmemesi, canların kaybolmaması, huzurun biran önce sağlanması için Hükümeti derhal göreve davet ediyoruz. Ülkemizin huzurunu, Vatandaşlarımızın can güvenliğini ve yaşam hakkını korumakla yükümlü Hükümet Yetkililerinin artık bu hayati konuda acil adımlar atmasını bekliyoruz. Üzülmek sorunu çözmüyor, üzülerek terör son bulmaz ancak radikal adımlar atarak çözülür.

Atatürk’ümüzün “Yurtta Barış Dünyada Barış” sözünün de bir kez daha ne kadar doğru ve gerçek bir ilke olduğunu inançla vurguluyor, “inadına barış, inadına barış” diyoruz.

Bu menfur saldırılarda hayatını kaybedenlere Allahtan rahmet, ailelerine ve yakınlarına sabır ve metanet, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz. Bu acı terör olaylarını planlayanları yapanları ve sebep olanları şiddetle kınıyoruz. Bugün tek dileğimiz var; artık akan kanlar biran evvel dursun, acılarımız sona ersin ve analarımızın babalarımızın yüzleri gülsün.

Saygılarımızla

H.Teoman SANCAR

CHP Denizli İl Başkanı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.