Sancar'dan 19 Mayıs Mesajı

Sancar'dan 19 Mayıs Mesajı

19 MAYIS, Mustafa Kemal Atatürk’ümüzün Liderliğinde Aziz Milletimizin özgürlük mücadelesinin başlangıcıdır.19 MAYIS Yüce Milletimizin bir kahramanlık destanıdır.

A+A-

19 MAYIS Yüce Milletimizin bir kahramanlık destanıdır. O gün atılan duygu ve heyecan dolu adımlar bugün özgür, bağımsız Türkiye Cumhuriyetinin temeli olmuştur. İşte o Temel Milletimizin birlik ve beraberlik içinde özgürlük mücadelesinin başlangıcıdır. İçinde inanç, sevgi ve cesaret barındıran bu yapı bugün Mustafa Kemal Atatürk’ümüzün bizlere bir armağanıdır. 19 Mayıs 1919 sabahı Samsun’da doğan güneş bütün ezilen ulusların ufuklarını aydınlatmaya devam etmektedir.

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk gençlere olan güvenini her fırsatta dile getirmiş ve kurduğu bağımsız Türkiye Cumhuriyetini Türk gençliğine emanet etmiştir. Çünkü gençlik bir ülkenin geleceği, ufku ve aydınlığıdır. Bizler de bu ufka ve aydınlığa sahip çıkmak adına özgür mücadelesinden asla vazgeçmeyeceğiz.

Bu vesile ile milletimizin 19 MAYIS GENÇLİK VE SPOR BAYRAMINI kutluyor, bizlere bu bayramı hediye eden ve bu bayramları yaşamamızı sağlayan Türkiye Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ümüzü saygı, minnet ve şükranla anıyoruz.

H.TEOMAN SANCAR

CHP DENİZLİ İL BAŞKANI

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.