Şehidimiz Ankara'da Dualarla Uğurlandı

Şehidimiz Ankara'da Dualarla Uğurlandı

Bingöl’de dün ikindi saatlerinde çevik kuvvet minibüsüne yapılan terör saldırısında ağır yaralanan Acıpayam’lı Polis Memuru Osman Eray Kandemir şehit oldu.

A+A-

Bingöl‘de PKK’lı teröristlerce yol kenarına park edilen bomba yüklü aracın infilak ettirildiği saldırıda şehit olan polislerden Oğuz Sünbül (23) ve Denizli Acıpayamlı Osman Eray Kandemir (24), son yolculuğuna uğurlandı. Şehit polis Sünbül ve Karademir’in Türk bayrağına sarılı tabutu, Kocatepe Camisi’ne getirildi. Şehit polislerin cenaze namazı kılınmadan önce aileleri taziyeleri kabul etti. Cenazeye Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci ve Denizlili Milletvekilleride katıldı.

Şehit Karademir’in 2 hafta önce baba olduğu öğrenildi. Törene, Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, CHP Grup Başkanvekili Levent Gök, BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, Emniyet Genel Müdürü Celalettin Lekesiz, Jandarma Genel Komutanı Yaşar Güler, Hava Kuvvetleri Komutanı Abidin Ünal, Ankara Valisi Mehmet Kılıçlar ile şehidin yakınları ve vatandaşlar katıldı. Sünbül ve Karademir’in naaşı, namazın ardından polislerin omuzlarında cenaze aracına taşındı. Şehit Sünbül ve Karademir’in cenazesi, Karşıyaka Polis Şehitliği’nde toprağa verildi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.