Şehidimizin Ailesi Acı Haberle Yıkıldı

Şehidimizin Ailesi Acı Haberle Yıkıldı

Diyarbakır’ın Lice ilçesi Abalı ve Tapantepe üst bölgelerine PKK’lılar tarafından yapılan hain saldırıda Denizlili uzman çavuş Özkan Bilgiç, şehit düştü. Pamukkale’nin Korucuk Mahallesi’nde oturan ailesine acı haber tez ulaştı.

A+A-

Diyarbakır’ın Lice İlçesi Abalı ile Tapantepe bölgeleri arasında oluşturulan üs bölgesinde görev yapan komando timine, PKK’lı teröristler tarafından roketatar ve uzun namlulu silahlarla saldırı düzenledi. Saldırıya askerlerin anında karşılık vermesiyle çıkan çatışmada 4 asker şehit oldu, tedavi altında da 1 asker şehit oldu. Yaralanan 7 askerin ise tedavilerine devam ediliyor. Acı haberi duyan annesi Fatma Bilgiç baygınlık geçirirken ilk müdahaleyi sağlık ekipleri yaptı. Baba Necip Bilgiç ise acı haberle yıkıldı.  Onu teselli eden ise acı haberi veren komutan oldu.

 

KORUCUK’A ŞEHİT ATEŞİ DÜŞTÜ

Hain saldırıda Denizlili uzman çavuş Özkan Bilgiç şehit düştü. Pamukkale’nin Korucuk Mahallesi’nden olan Bilgiç’in ailesine acı haberi 11. Tugay Komutanlığı’nda görevli komutanlar ile Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü yetkilileri tarafından verildi.

Şehidin cenazesinin yarın Korucuk’ta defnedilmesi bekleniyor. Şehit jandarmanın evli olduğu eşinin ismi ise Ayşe Bilgiç olduğu öğrenildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.