Şehit Babası Acı Haberi Denizli'de Aldı

Şehit Babası Acı Haberi Denizli'de Aldı

Uşak'ta oturan aslen Denizlili  Pilot Üsteğmen Müjdat Kerem Şahan olduğu öğrenildi. 

A+A-

Bu sabah Hakkari’nin Çukurca ilçesinde çıkan çatışmaya destek götürmek isterken kaza yapan helikopterde şehit olan Pilot Üsteğmen Müjdat Kerem Şahan’ın acı haberi babasının Denizli'de ziyareti sırasında geldi.Şehit Pilot Müjdat Kerem Şahan'ın aslen Denizli'nin Acıpayam İlçesi Suçatı mahallesinden olduğu bildirildi.

Hakkari’nin Çukurca ilçesinde çıkan çatışmanın ardından destek için havalanan helikopterin kaza yapması sonucu şehit pilot olan askerlerden birinin Uşak'ta oturan aslen Denizlili  Pilot Üsteğmen Müjdat Kerem Şahan olduğu öğrenildi. 

Uşak Valisi Ahmet Okur, Garnizon Komutanı Kd. Albay Yusuf Yalçın, şehit üsteğmenin annesine acı haberi birlikte verdi. Şehit Üsteğmen Şahan’ın evi Türk bayraklarıyla donatıldı. Pilot Üsteğmen Müjdat Kerem Şahan'ın emekli öğretmen anne babanın çocuğu olduğu ve bir süre önce bir bebeğinin dünyaya geldiği ifade edildi. 

Şehidin babası Süleyman Şahan’ın Denizli’de bir akraba ziyaretinde bulunduğu ve acı haberi alır almaz Uşak'a doğru yola çıktığı kaydedildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.