Semur,Sarayköy'de Motor Diyecek!

Semur,Sarayköy'de Motor Diyecek!

Çekimleri Sarayköy’de yapılacak olan “Şeytanın Kabilesi: Semur” filmi için Sarayköy’e gelen filmin yapımcısı Ayhan Ulam, yönetmen Gökhan Aksu ile ünlü oyuncular Yakup Yavru, Murat Ercanlı, Balamir Emren, İpek Erdem, İleyna, Emincan ve filmin küçük oyuncus

A+A-

Filmdeki nikah sahnesinde rol alacak olan Başkan Özbaş “Öncelikle sizin gibi değerli oyuncuları Sarayköy’de ağırlamaktan dolayı çok mutluyuz. Ege’nin en güzel ilçesine hoş geldiniz, sefalar getirdiniz. İlçemizin kültürel ve sosyal yaşamının gelişmesi için yaptığımız çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. Bunun yanında bir sinema filmine ev sahipliği yapmak da, bu çabalarımızı destekledi ve bir adım daha öteye taşımamıza vesile oldu. İnşallah bu film ilçemizin tanıtımına büyük katkılar sağlayacak.


Bizler de Sarayköy Belediyesi olarak bu filmin başarılı olması, bu başarı ile birlikte ilçemizin ülke çapında bilinirliğinin artması için her türlü desteği vermeye devam edeceğiz. Gökhan hocamızın ricasıyla filmde küçük bir sahnede ben de yer alacağım. Oyunculuk gerçekten çok zor bir meslek. Ancak benim rolüm nikah sahnesinde olacağı için çok zorlanacağımı düşünmüyorum. Ben bu filmin ilçemizde çekilmesine vesile olan yapımcımız Ayhan Ulam ve yönetmenimiz Gökhan Aksu’ya çok teşekkür ediyor, yeni filmlerinde ve kariyerlerinde başarılar diliyorum. Siz değerli oyuncularımıza da ziyaretlerinizden dolayı çok çok teşekkür ediyor, her filminizin gişe rekorları kırmasını temenni ediyorum” dedi.

 

Sarayköy’ü çok güzel bulduklarını belirten oyuncular da “Sarayköy, tahmin ettiğimizden daha güzel bir ilçe. İnsanları da çok sıcakkanlı. Sadece bu film için değil her fırsatta buraya gelmeyi istiyoruz. Desteklerinizden dolayı da teşekkür ediyor, çalışmalarınızda başarılar diliyoruz” dediler.

 

Başkan Özbaş oyunculara ilçemize has yöresel ürünlerden oluşan hediyeler takdim ederken ziyaret hatıra fotoğraflarının çekilmesi ile sona erdi. “Şeytanın Kabilesi: Semur” filminin önümüzdeki haftadan itibaren çekimlerine başlanacak ve yaklaştık 3 hafta sürecek.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.