Sen de Bayrağını Al Gel...

Sen de Bayrağını Al Gel...

Denizli Demokrasi Platformu tarafından her yıl yapılan Cumhuriyet yürüyüşü bu bayramda da yapılacak.

A+A-

Denizli Barosu Başkanı Müjdat İlhan, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda saat 19,30’da yapılacak yürüyüşe Denizlilileri davet etti.

Denizli Barosu Başkanı Müjdat İlhan; “Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ev tüm şehitlerimizi şükranla anıyoruz. Henüz acıları çok taze olan şehitlerimize Allahtan rahmet tüm ulusumuza başsağlığı diliyoruz. Cumhuriyet Tarihimizin en vahşi terör saldırısını hain darbe girişimini ve tüm terör örgütlerini de lanetliyor, kaybettiğimiz canlara rahmet Ulusumuza başsağlığı diliyoruz” dedi.

İlhan; Cumhuriyetimizin ve geleceğimizin ulus bilincine bağlı olduğunu bize yaşadıkları ile anlatan Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi bu gün daha iyi anlamaktayız. IŞİD terörü bir yanımızda, Irak ve Suriye’de devam eden savaş bir yanımızda diyen Denizli Barosu Başkanı Müjdat İlhan; “ Yaşadıklarımızın tamamının nedeni ve ortak özelliği bu unsurların emperyalist ülkelerin maşası terör odaları olmalarıdır. Bizler ise her türlü olumsuzlukta bir bütün olmak için Demokrasi diyoruz, demokratik, laik, sosyal hukuk devleti diyoruz. Bu kavramların önemi için ‘Cumhuriyetin Olmazsa Olmazlığını Yineliyoruz. Cumhuriyetimiz, Demokratik Hakların Kullanımı İçin Daha Da Güçlü Olmak Zorundadır’ diyoruz” dedi.

BAYRAĞINI ALAN GELSİN

Biler ülkesine, vatanına Cumhuriyetin sonsuzluğuna gönül veren ‘Denizli Demokrasi Platformu’ üyeleri olarak, sizlerin de bu düşüncede olduğunuzu gayet iyi biliyoruz.  İnandıkları değerlere canı pahasına sahip çıkan dedelerin torunları olarak, belki onlara layık olamadık. Fakat şunu da bilmenizi isteriz her şeye rağmen tam bağımsız, laik ve çağdaş Türkiye Cumhuriyeti için bizler her türlü fedakarlığa hazırız.  Tüm yurttaşlarımızı; kendileri ve gelecek nesiller için, ‘Cumhuriyet ve Değerlerinin Sonsuza Dek Yaşatılacağına Olan İnancımızı’ herkese duyurup, paylaşmak için 29 Ekim 2016 günü Saat 19.30’da Atatürk Stadyumuna Türk Bayraklarını da alarak gelmesi için davet etti.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.