Servergazi’ye Pazaryeri,Kafeterya, İki Adet Tenis Kortu

Servergazi’ye Pazaryeri,Kafeterya, İki Adet Tenis Kortu

Merkezefendi Belediyesi’nin süper projesi Servergazi Mahallesi’nde yükseliyor. Çalışmaların başladığı projeyle Servergazi Mahallesi’nde bir pazaryeri, bir kafeterya, iki adet de tenis kortu kazandırılıyor. Merkezefendi Belediyesi’nin bu projesiyle Merkeze

A+A-

Merkezefendi Belediyesi’nin ilçeye yaptığı yatırımlar tüm hızıyla devam ediyor. Bu yatırımlardan biri de şimdilerde Servergazi Mahallesi’nde yükseliyor. Servergazi Mahallesi’nde çalışmaların başladığı projeyle bir pazaryeri, bir kafeterya, iki adet de tenis kortu yapılıyor. Bin 800 m²’lik alan üzerine inşa edilecek kompleksin bodrum katı pazaryeri, üst teras katı kafeterya, 2 adette tenis kortu olacak. Tesislerde sporcuların kullanımı için soyunma odaları bulunuyor. Pazaryerinde de 54 tezgâh, 15 müstahsil 7 adette dükkân yer alacak. 1 milyon 600 bin TL yatırımla yapılacak olan tesislerin yaklaşık 5 ay sürede tamamlanması planlanıyor.

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, ilçedeki her mahalleye yatırımların, tek tek kazandırıldığını söyledi. Başkan Subaşıoğlu, “İlçemize en iyi yatırımlarımızı yapıyoruz. Onlardan birini de şimdilerde Servergazi Mahallemize kazandırıyoruz. Mahallemizde yapacağımız tesislerimizle Merkezefendili hemşerilerimizin alışverişten spora ve dinlenme alanlarına kadar tüm ihtiyaçlarını karşılayacağız. Merkezefendili hemşerilerimize ve ilçemize hayırlı olsun” dedi.

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.