Sevgi Eli, Dertlere Çare Olmaya Devam Ediyor

Sevgi Eli, Dertlere Çare Olmaya Devam Ediyor

Denizli Büyükşehir Belediyesi Sevgi Eli, Pamukkale ilçesinin Irlıganlı Mahallesi’nde iki hafta önce çıkan yangın sonucu evi kullanılamaz hale gelen 75 yaşındaki Arzu Aksoy ve ailesine yardım elini uzattı.

A+A-

Denizli’de hayırseverler ve ihtiyaç sahipleri arasında gönül köprüsü kuran Büyükşehir Belediyesi Sevgi Eli, Pamukkale ilçesinin Irlıganlı Mahallesi’nde çıkan yangında evi kullanılamaz hale gelen 75 yaşındaki Arzu Aksoy ve ailesine yardım elini uzattı. Kızı Özlem Aktaş, damadı Mustafa Aktaş ve iki torunuyla birlikte yaşayan Arzu Aksoy’un evi, iki hafta önce meydana gelen talihsiz bir yangınla küle döndü. Olayın ardından Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı ile koordineli bir çalışma yürüten Büyükşehir Belediyesi Sevgi Eli harekete geçti. Büyükşehir Belediyesi Sevgi Eli ekipleri ailenin yeni taşındığı evlerinin tüm eşyalarını ve aile bireylerinin kıyafet ihtiyaçlarını karşıladı. Ayrıca aileye gıda yardımı ve maddi destek de sağlandı.

Büyük sevinç yaşadılar

Denizli Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Erdal Işık ve Sevgi Eli Sorumlusu Selma Yıldız, yangınzede aileye geçmiş olsun ziyaretinde bulundu. Yeni eşyalar, ziyaret sırasında Sevgi Eli ekipleri tarafından tek tek döşenirken Arzu Aksoy ve ailesi büyük sevinç yaşadı. 75 yaşındaki yaşlı kadın, yardımlarından dolayı Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ve Sevgi Eli’ne teşekkür etti.

“Yeter ki hayatlar kaybedilmesin”

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, “Sosyal belediyeciliğin en önemli sorumluluklarından bir tanesi afetzede ailelere sahip çıkmaktır. Bu anlayışla vatandaşlarımızın en kötü günlerinde de yanlarında olarak imdadına koşmaya devam edeceğiz. Yeter ki hayatlar kaybedilmesin, maddi ihtiyaçların telafisi var. Ben bu vesileyle ailemize büyük geçmiş olsun diyorum” ifadelerini kullandı.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.