Sevgileri Odaya Sığmadı

Sevgileri Odaya Sığmadı

Kâtip Çelebi İlkokulu öğretmenleri ve öğrencileri, Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu’na nezaket ziyaretinde bulundu. 4/C sınıfı öğrencilerinin sevgisi odaya sığmadı. Tüm sınıfın katıldığı ziyaret sırasında İşitme engelli öğrenci Sude Durma

A+A-

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu’na ziyaretler sürüyor. Bu çerçevede bir ziyarette Kâtip Çelebi İlkokulu’ndan geldi. 4/C sınıfı öğrencileri Kâtip Çelebi İlkokulu sınıf öğretmeni İlknur Düzgün eşliğinde Başkan Subaşıoğlu’nu makamında ziyaret etti. Tüm sınıfın katıldığı ziyarette öğrencilerin sevgisi odaya sığmadı. Ayrıca minikler Başkan Subaşıoğlu’na çeşitli sorular yöneltmeyi de ihmal etmedi. Ziyarette ayrıca 4/C sınıfında eğitim gören işitme engelli öğrenci Sude Durmaz Başkan, Subaşıoğlu’na kendi yaptığı tuali hediye etti.

BAŞKAN SUBAŞIOĞLU’NDAN ÖĞRENCİLERE TEŞEKKÜR

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, öğrencilerin ve öğretmenlerin kendisine yaptığı ziyaretten dolayı mutlu olduğunu ifade etti. Başkan Subaşıoğlu, “Bugün yine belediyemizde öğrencilerimizi misafir ediyoruz. Bu ziyaretimizde tüm sınıf olarak katılmışlar. Buda bizi çok mutlu etti. Çocuklarımızı büyük bir sevgiyle kucaklıyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.