Denizli'de 7 İmam ve Müezzine İhraç

Denizli'de 7 İmam ve Müezzine İhraç

Denizli'de Diyanet İşleri Başkanlığı'nın 'Paralel Devlet Yapılanması'na yönelik başlattığı disiplin soruşturması kapsamında, imam ve müezzinlerin de içinde bulunduğu 7 kişi meslekten ihraç edildi.

A+A-

Denizli'de Diyanet İşleri Başkanlığı'nın 'Paralel Devlet Yapılanması'na yönelik başlattığı disiplin soruşturması kapsamında, imam ve müezzinlerin de içinde bulunduğu 7 kişi meslekten ihraç edildi. Ayrıca müftü yardımcısı, memur, imam ve müezzinlerinde içinde bulunduğu 6 kişinin görev yerleri değiştirildi.

Diyanet İşleri Başkanlığı'nın geçen şubat ayında Denizli Müftülüğü'nde başlattığı 'Paralel Devlet Yapılanması' kapsamındaki disiplin soruşturması sonunda, aralarında imam ve müezzinlerin de bulunduğu 7 kişinin ihracına karar verildi. Yapılan soruşturma kapsamında müftü yardımcısı, imam, memur ve müezzinin de aralarında bulunduğu 6 kişinin de görev yerleri değiştirilerek il dışına tayin edildi.

Denizli Müftüsü Mehmet Aşık, "İki müfettiş, Denizli'de 1 aydan fazla disiplin soruşturması yaptı. Soruşturma kapsamında 7 kişinin ihracına karar verildi. 6 kişinin de görev yerleri değiştirildi. İhraç edilen kişiler hakkında adli soruşturma yapılıp, yapılmayacağını biz bilmiyoruz, Diyanet İşleri Başkanlığı soruşturmayı yürütüyor" dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.