Şiir Gibi Geceye Başkandan Ödül Geldi...

Şiir Gibi Geceye Başkandan Ödül Geldi...

Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, Sarayköy Mesleki Eğitim ve Teknik Merkezi öğrencileri tarafından hazırlanan şiir dinletisine katıldı ve gecenin sonunda öğrencilere büyük bir sürpriz yaptı.

A+A-

Sarayköy Belediyesi Çok Amaçlı Salonu’nda yapılan şiir dinletisinde okul öğrencileri okudukları şiirler ile izleyenleri kimi zaman duygulandıran kimi zamanda derin düşüncelere sevk eden harika bir gece yaşattılar. Programın sonunda öğrencilere teşekkür eden Başkan Özbaş “Ülkemiz şiir konusunda en verimli topraklardan birisidir. Necip Fazıl'dan Nazım Hikmet'e, Sezai Karakoç'tan Cahit Sıtkı Tarancı'ya kadar nice şairler yetişmiş ve bu cennet vatanda yaşayan herkesin duygularına tercüman olmuşlardır. Nasıl ki şiir yazmak, şair olabilmek bir sanatsa; şiir okuyabilmek, duygularını dinleyenlere aktarabilmekte ayrı bir sanattır. Şiiri okurken onu yaşayamadığınız takdirde düz bir yazı okumaktan farklı kalmaz. Ama bu gece öğrenci kardeşlerimiz şiirlerini öylesine yaşayarak okudular ki, okunan her şiirde farklı düşüncelere, hayallere daldık. Tadı damağımızda kalan bu güzel geceden dolayı bende öğrenci kardeşlerime bir hediye vermek isterim. Bence bu kadar güzel şiirler okuyan öğrenci kardeşlerimiz, şiirlere ilham olmuş İstanbul’u görmeliler. Ben kendilerine İstanbul gezisi sözü veriyorum. İnşallah İstanbul gezisi ile o müthiş şehri daha yakından tanıyacaklar, o duygu yoğunluğunu hissedeceklerdir. Ben bu güzel gecenin hazırlanmasında emeği geçen başta Mesleki Eğitim ve Teknik Merkezi Müdürümüz Mustafa İritaş ve öğrenci kardeşlerimizi bu güzel geceye hazırlayan Edebiyat öğretmenimiz Bahar Tok olmak üzere tüm öğretmenlerimize ve öğrenci kardeşlerime çok teşekkür ediyorum.” Dedi

 

Program, öğrencilere başarı belgelerinin verilmesi ve hatıra fotoğrafı çekilmesi ile sona erdi. Geceye Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş’ın yanı sıra İlçe Milli Eğitim Müdür V. Bülent Akhan, öğretmenler, veliler ve çok sayıda vatandaş da izledi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.