Şiirlerle Unutulmaz Bir Gece Yaşandı

Şiirlerle Unutulmaz Bir Gece Yaşandı

Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Kent Şairleri Topluluğu ve PAÜ Şiir Topluluğu, Dünya Şiir Günü nedeniyle Uluslararası Şiir Dinletisi düzenledi. 11 farklı ülkeden gelen şiir dostları Denizli’de buluştu.

A+A-

Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Kent Şairleri Topluluğu ve Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Şiir Topluluğu, Dünya Şiir Günü nedeniyle farklı bir organizasyon düzenledi. PAÜ Kongre ve Kültür Merkezinde düzenlenen Uluslararası Şiir Dinletisi’ne, PAÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Semin Melahat Fenkci, PAÜ Genel Sekreter Yardımcısı Önder Kompas, Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Kent Şairleri Topluluğu Başkanı Arzu Subakan Kabukçu, şairler ve şiir severler katıldı. Arnavutluk, Madagaskar, Kazakistan, Zambiya, Benin, Nijer, Afganistan, Kamerun, Azerbaycan, Moğolistan ve Türkiye olmak üzere 11 farklı ülkeden şairlerin katıldığı programda PAÜ Şiir Topluluğu ve Kent Konseyi Kent Şairleri Topluluğu üyeleri tarafından da şiirler okundu.

 

İzleyenler unutulmaz bir gece yaşadı

 

Şarkıların da renk kattığı gecede izleyenler unutulmaz bir şiir şöleni yaşadı. Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Şairleri Topluluğu Başkanı Arzu Su Bakan Kabukçu, Dünya Şiir Günü’nde düzenlenen etkinliğe katılan davetlilere teşekkür ederek, "Bizleri yalnız bırakmadığınız için çok teşekkür ederim" dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.