Silah ve Zehir Tacirlerine Operasyon

Silah ve Zehir Tacirlerine Operasyon

Denizli Emniyet Müdürlüğü görevlileri tarafından Denizli'de uyuşturucu madde ticareti yapmak isteyen şahıs ve organizasyonlara yönelik operasyon yapıldı.

A+A-

Denizli Emniyet Müdürlüğü görevlilerince Denizli genelinde uyuşturucu ticareti yapan şahısların yakalanmasına yönelik olarak çalışma yapıldı.Yapılan operasyonda çok sayıda uyuşturucu madde ele geçirilirken 2 kişi çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Uyuşturucu madde bulunduğu bilgisine ulaşılan bir ikamet ile ilgili çalışma yapıldı. Yapılan çalışmada ikamet tespit edildi. Tespit edilen ikamette arama yapıldı. İkametin tuvalet ve tuvalette bulunan havalandırma boşluğunda görevli ekiplerimiz ile itfaiye görevlileri ile birlikte arama çalışması yapıldı. Şahısların üzerinde ve ikamette yapılan aramada satışa hazır vaziyette 75 paket halinde50 grama yakın esrar maddesi, 20 adet ecstasy hap, 2 paket halinde 1 grama yakın metamfetamin maddesi ile uyuşturucu madde satışında kullanıldığı değerlendirilen 1 adet hassas teraziye el konuldu.Uyuşturucu Madde Ticareti yaptıkları tespit edilen 2 şüpheli şahıs çıkarıldıkları adli mercilerce tutuklandı. 

 

Denizli Emniyet Müdürlüğü görevlileri tarafından ilimizde “6136 SKM” kapsamında satışı uygun olmayan işyerlerine yönelik yakalama yapıldı.Emniyet Müdürlüğümüz görevlilerince ilimizde ateşli silahlar ve bıçaklar ile ilgili olarak satış yapan işyerlerine yönelik suç ve suç unsurlarının tespiti amacıyla çalışma yapıldı.

 

Yürütülen çalışmalar esnasında ilimizde bulunan bir işyerinin ruhsatsız faaliyet gösterdiği ve işyerinde çok sayıda “Ateşli Silahlar ve Bıçaklar ile Diğer Aletler Hakkındaki 6136 Sayılı Kanun” maddesine uygun olmayan suç unsuru av tüfeği, bıçak ve muşta bulunduğu tespit edildi. İşyerinde yapılan aramada ruhsatsız ve faturasız olduğu tespit edilen 8 adet av tüfeği, 53 adet bıçak ve 4 adet muşta bulunarak el konuldu.

Konu ile ilgili yakalanan 2 şüpheli şahıs hakkında 6136 SKM kapsamında adli ve idari işlem yapıldı.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.