Sinan Oğan'a Saldırı!

Sinan Oğan'a Saldırı!

MHP Genel Başkan adayı Oğan, "hayır" konuşması yaptığı salonda saldırıya uğradı.

A+A-

MHP Genel Başkan adayı Dr. Sinan Oğan, hayır çalışması kapsamında konuşma yaptığı Bahçeşehir Üniversitesi'nde saldırıya uğradı. Saldırgan Oğan'ın konuşma yaptığı kürsüye saldırarak, Bahçeli lehine slogan attı. Saldırı sonrasında ortalık bir anda karışırken, provokatör etkisiz hale getirildi.

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Adayı Sinan Oğan, konuşmasında, yeni sistemde iki partinin TBMM’nin dışına itileceğini belirterek, bu sistemin önünü MHP’nin açtığını söyledi. Oğan, “MHP’li bir kişi, kendi partisinin kapatılmasına neden evet desin?” diye sorduğu sırada “Hareketin Lideri Devlet Bahçeli” sloganıyla kürsüye atlayan bir kişi tarafından saldırıya uğradı.

Oğan'ın saldırıyı yara almadan atlattı. 

KONUŞMASINA KALDIĞI YERDEN DEVAM ETTİ

Saldırgan, etkisiz hale getirildikten sonra güvenlik güçlerine teslim edildi. Olaydan kısa bir süre sonra devrilen kürsü yerine konuldu ve Oğan konuşmasına kaldığı yerden devam etti. 

Oğan, saldırı sonrasında Balgat'a dolaylı gönderme yaparak şunları söyledi: “Bu genç arkadakışımızı kandırıp buraya gönderenler partimize zarar veriyor” dedi. 

AKŞENER'DEN TEPKİ

Sinan Oğan'a yapılan saldırıya MHP Genel Başkan adayı Meral Akşener'den tepki geldi. Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Akşener, "Sn Sinan Oğan'a yapılan saldırıyı şiddetle kınıyorum.Referandumda evet diyenlere herşey mübah,hayır deme hakkını kullanana saldırı" ifadelerini kullandı.

 

BİR TEPKİ DE AYDIN'DAN

Konuşma esnasında Oğan'a yapılan saldırıya bir tepki de MHP Genel Başkan adayı Koray Aydın'dan geldi. Twitter hesabından sert bir çıkış yapan Aydın, "Sayın Dr. Sinan Oğan, referandum süreciyle alakalı fikirlerini beyan ederken, ülküdaşlık hukukuna yakışmayan bir harekete maruz kalmıştır. Sayın Sinan Oğan'a geçmiş olsun diyor, yaşanan olayı kınıyorum. Ülkücüler birbirlerini sevmek ve birbirlerine saygı duymak zorundadır. Ülkücüleri, başını çekmedikleri ucube bir sistem için, ülküdaşlarına saldırtanları ülkücü vicdan ve tarih asla affetmeyecektir" paylaşımında bulundu.

 

 

 

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.