Sınav Yorgunluğu Atıldı

Sınav Yorgunluğu Atıldı

Sarayköy Belediyesi YGS sonrası öğrencileri Türkiye’nin en kalabalık şehirlerinden biri olan ve Osmanlı Devleti’nin kuruluş dönemine ait eserlerin bulunduğu Bursa’ya uğurladı. Öğrencilerin her etkinlikte eğlencenin yanı sıra farklı bilgiler öğrenmelerini

A+A-

Sarayköy Belediyesi gençleri düşünüyor. Kültür aktivitelerinden, eğitime kadar gençlerin geleceği için çaba sarf eden Sarayköy Belediyesi her sınav önce öğrencilerin motivasyon sağlaması ve stresten uzaklaşması için geziler düzenliyor.

YGS öncesi öğrenciler için Denizli Kayak Merkezi’ne gezi gerçekleştiren Sarayköy Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, bu kez sınav sonrası etkinlik düzenledi. YGS sonrası öğrenciler için Bursa gezisi gerçekleştirildi. Öğrenciler Sarayköy Belediyesi önünden Bursa’ya uğurlandı. Öğrencilere atkı, bere ve eldiven de hediye edildi.

Bursa’da öğrenciler rehber eşliğinde Cumalıkızık, Uludağ Kayak Merkezi, Tophane, Tarihi Çınaraltı, Orhan Gazi-Osman Gazi Türbesi, Mudanya, Emir Sultan Cami, Yeşil Cami, Koza Han, Ulu Cami’yi gezerek tarihi öğrendiler, şehri tanıdılar.

Öğrencilerin başarı elde etmesi için bu tür etkinlikleri sürdürmeye devam edeceklerini belirten Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, “İlçe halkımız için düzenlenen kültür gezilerini bu defada Bursa’ya yaptık. Geziye katılan öğrencilerimiz, iş arkadaşlarımız ve bir rehber eşliğinde Bursa’nın tarihi yerlerini gezdi. Öğrencilerin her etkinlikte eğlencenin yanı sıra farklı bilgiler öğrenmelerini amaçlıyoruz. Bu gezi hem öğrencilerimize motivasyon hem de güzel bir anı bıraktığını ümit ediyorum. İnşallah önümüzdeki yıllarda bu gezilerimizi daha geniş kapsamlı yapmayı hedefliyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.