Sonsuza Kadar Yaşayacak...

Sonsuza Kadar Yaşayacak...

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Denizli Büyükşehir Belediye Meclisi Grup Başkanvekili Av. Yusuf Garip, Türkiye Cumhuriyeti’nin vatanı ve milletiyle sonsuza kadar yaşayacağını söyledi.

A+A-

MHP’li Garip, Cumhuriyetimizin 93. Yıldönümü ve Cumhuriyet Bayramı nedeniyle mesaj yayınladı. Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün öncülüğünde kurulan Türkiye Cumhuriyeti’nin, vatan toprakları ile birlikte milletin en değerli varlığı olduğunu vurgulayan Garip, “İçinde bulunduğumuz iç ve dış kaynaklı sorunlarımızın çözüm yolu, Anadolu’nun 10 bin yıllık tarihini bilmekten, Selçuklu ve Osmanlı’yı tanımaktan, Çanakkale, Milli Mücadele ve Cumhuriyet ruhunu kavramaktan, çağdaş uygarlık, tam bağımsızlık ve tam demokrasi şuuruna ermekten geçmektedir” dedi.

Türk Halkının demokrasiye ve Cumhuriyete bağlılığını 15 Temmuz darbe girişiminde bir kez daha ortaya koyduğunu kaydeden Garip, “15 Temmuz gecesi, Cumhuriyet tarihimizin en kanlı darbe girişimine karşı cesaretle direnen milletimiz, Atatürk’ün gösterdiği ‘çağdaş uygarlık düzeyi’ hedefine gönülden bağlı olduğunu bir kez daha ispatlamıştır. İçinde bulunduğumuz sancılı sürecin, Anadolu’nun 10 bin yıllık sağlam köklerine ve Türkiye’nin tüm renklerine tutunarak ama bu vatan için ödediğimiz bedelleri de unutmayarak aşılabileceğini bir kez daha ortaya koymuştur. Çağdaş uygarlık hedefine ulaşmaya kararlı olan milletimiz; Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır’ sözünün aydınlattığı yolda; 93 yıl önce Cumhuriyeti kurarken duyduğu heyecan, inanç ve kararlıkla ilerlemektedir. Türkiye Cumhuriyeti’nin vatanı ve milletiyle sonsuza kadar yaşayacağına olan inancımız tamdır. Cumhuriyetimizin 93. yılı Denizli’imize ve ülkemize kutlu olsun” diye konuştu. MESUT GÜLER

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.