Suriyeliler Türk Gencini Öldürdü...

Suriyeliler Türk Gencini Öldürdü...

Kayseri’de üç Suriyelinin 20 yaşındaki Mehmet Akkoyun’u öldürüldürmesi ile mahallede akşam saatlerinde tehlikeli anlar yaşandı...

A+A-

Kayseri’de üç Suriyelinin 20 yaşındaki Mehmet Akkoyun’u öldürüldürmesi ile mahallede akşam saatlerinde tehlikeli anlar yaşandı. Suriyelilere ait işyerlerinin camlarını kırdı, sokakta karşılaştığı Suriyeli sığınmacıları da kovaladı.

Önceki gece Merkez Melikgazi İlçesi Çorakçılar Mahallesi Çorakçılar Parkı’nda iddiaya göre yan bakma meselesi yüzünden çıkan tartışmada 20 yaşındaki Mehmet Akkoyun, kavga ettiği Suriyeli 3 genç tarafından bıçaklandı. Akkoyun kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirirken, kavgayı ayırmaya çalışan Şerif G. ise yaralandı. Kaçan Suriyeli şüpheliler M.M., İ.E.M. ve S.O. ise iddiaya göre ülkelerine kaçmaya çalışırken yakalanarak gözaltına alındılar. 

Olayın meydana geldiği parkın da bulunduğu mahallede bu gece gerginlik yaşandı. Mahallede toplanan yaklaşık 100 kişilik grup, Suriyelilere ait işyerlerine zarar verip camlarını kırdılar. 

Ayrıca yolda karşılaştıkları Suriyelilere de saldırmak istediler. Kısa sürede mahalleye gelen polis ekipleri öfkeli kalabalığa mudahale ederek olayların büyümesi önledi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.