Taraftar Sahaya Girdi, Hakeme Saldırdı

Taraftar Sahaya Girdi, Hakeme Saldırdı

Trabzonspor - Fenerbahçe maçının son dakikalarında Bordo-Mavili taraftarlardan biri sahaya girerek 5. hakem Volkan Bayarslan'a saldırdı.

A+A-

Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında oynanan mücadelenin son anlarında oldukça çirkin görüntüler ortaya çıktı. Konuk ekibin 4-0 üstünlüğü ile devam eden maçın 88. dakikasında Trabzonsporlu Onur Kıvrak'ın koruduğu kalenin arkasında bulunan tribünden sahaya inen bir taraftar, 6. hakem Volkan Bayarslan'a saldırdı. Bayarslan, güvenlik görevlilerin yardımı ile saldırıdan kurtulabildi.

 

HAKEM MAÇI DURDURDU

 

Bunun üzerine maçın hakemi Bülent Yıldırım yardımcılarıyla birlikte soyunma odasına girdi. Takımlar da bunun üzerine soyunma odasının yolunu tuttu.

 

Maçın tatil edilmesi ve müsabaka ile ilgili kararı TFF'nin ilerleyen günlerde vermesi bekleniyor.

TARAFTARLAR SAHAYA GİRDİ! HAKEME SALDIRI...

 

Karşılaşmanın 89. dakikasında Hüseyin Avni Aker Stadı'nın deniz tarafındaki kale arkasındaki ağı yırtan ve ağların bağlı olduğu direği deviren bordo mavili taraftarlar sahaya indi. Bir taraftar 5. hakeme saldırdı, yere yıktı ve tekmeledi. Güvenlik görevlileri, hakemi taraftarın elinden kurtardı.

 

Hakem Bülent Yıldırım, yardımcıları ve Fenerbahçeli oyuncular soyunma odasına gitti. Daha sonra ise maçın tatil edildiği açıklandı.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.