Terlik Silahsa Ruhsatta Almak Lazım!..

Terlik Silahsa Ruhsatta Almak Lazım!..

Denizli'de yaşanan terlik olayı spikere huni taktırttı

A+A-

Denizli'nin Honaz İlçesi'nde yaşayan anne 62 yaşındaki Şenay Güzel'in tartıştığı oğluna ayağından çıkarıp, fırlattığı ancak isabet etmeyen naylon terlik silah sayıldı haberi, Türkiye gündemine oturdu. Bu haber bütün haber kanallarında ön plana çıkarken, Flash Tv Ana haber spikeri Mustafa Yenigün’e huni taktırdı.

 

Flash Tv Ana Haber Bülteni'nin yaptığı yorumlarla adından söz ettiren sunucusu Mustafa Yenigün, Pazar günkü haber bülteninde ekrana getirdiği bir haberin ardından yorumunu "kafasına huni takarak" yaptı.

 

OĞLUNA TERLİK ATAN ANNEYE 5 YIL HAPİS CEZASI

Flash TV haber spikeri Mustafa Yenigün, Denizli'de 62 yaşındaki bir kadının, oğluna terlik fırlatması sonucu hakkında 5 yıl hapis istemiyle iddianame hazırlanıp dava açılmasını "Sonunda delirdik" diyerek huniyle yorumladı.

 

"TERLİK BİR SİLAHSA RUHSAT DA ALMAK LAZIM"

Yenigün'ün "Terlik bir silahsa, şimdi buna bir de ruhsat almak lazım. Acaba bir kişi kaç terlik taşıyabilir? Taşıma ve bulundurma ruhsatı ne şartlarda verilir? Vallahi bir hunimiz eksikti, onu da ben tamamladım. Tamam anneler evlatlarına terlik fırlatmasın ama, terlik fırlatmaya da beş yıl hapis istemiyle dava mı açılır arkadaşım?" sözleri sosyal medyada bir hayli konuşuldu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.