Ülkücü dik başlı değildir...

Ülkücü dik başlı değildir...

Ülküsüz insanlar inanmadıkları değerlere sadece hayal ederler.

A+A-

Milliyetçi, muhafazkar, mukaddesatçı inancını ve inandığı davasının gereğini yaşamaya çalışan, siyaseti sadece milletine hizmet ve Allah’ın rızasını kazanma fırsatı olarak gören ve ömrünü bu gayretle harcayan bir TÜRK MİLLİYETÇİSİYİM. Ben Fatihleri, Yavuzları, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ve Başbuğ Alparslan Türkeş’i ve onların insanlığını, inanç değerlerini milletlerine hizmet anlayışlarını şiar edinmiş ancak hiçbir zaman biat kültürüne sahip olmamış ana yörük, baba göçmen bir gelenekten gelmekteyim. Kadere ve alınyazısına teslim olmuş bir anlayışa sahibim. Bu nedenle ne siyasette ne de gündelik hayatta hiçbir şeye karşı bir hırs taşımadım. Dolayısıyla haksızlıklara ve yanlışlara karşı müsamaha göstermeden inandığım değerler uğruna her zaman ve her yerde sonuna kadar mücadele ettim ve mücadeleme devam edeceğim. Kimsenin ayağının tozu olmayacağım, kimsenin doğrusunu yok saymayacağım, kimsenin yanlışını doğru olarak görmeyeceğim. Bu duruş aziz Atatürk ve Başbuğ Alparslan Türkeş’e olan hayranlığımdan dolayı boynumun borcudur. Hoşgörü ve inanç felsefemi Dede Korkutlardan, Hoca Ahmet Yesevilerden, Hacı Bektaş Velilerden, Yunus Emrelerden, Mevlanalardan, Şeyh Edabalılardan aldım. Devletime, milletime ve bayrağıma sonuna kadar bağlı, üniter ve milli devletten yana kendimi bir nefer gibi görevli saymaya devam edeceğim. Milletin birlik ve beraberliğine, vatanın bölünmezliğini tehlikeye sokacak her türlü fikir ve davranışlara; verilen, verilecek olan her türlü tavize karşı dik bir duruş göstermeye devam edeceğim. Boynumuz yiğit boynudur, bükerse sevda büker. O sevda da her karış toprağı şehit kanlarıyla sulanmış aziz Türkiye’ye olan sevdamızdır. Beni susturacak 3 şey vardır: Ezan sesi, saygı duruşu, İstiklal Marşı. Bizim vatan sevgimiz kulağımıza okunan ezanla başladı, arkamızdan okunan selayla biter. Biz bastığımız yeri toprak olarak görmüyoruz. Vatanımız bizim anamız, bacımız, eşimiz, namusumuzdur ! Siyaseti, gündelik menfaatler ile ilişkilendirmeyi hiçbir zaman aklımın ucundan geçirmedim. Dolayısıyla bu kesin tavır ve dik duruşumuzla çizgimizde hiçbir kırıklık olmadı, olmayacaktır da. Taş yerinde ağırdır. Dalından kopan yaprağın akıbetini rüzgar belirler. Kaldı ki millete hizmet etmek için illa ki bir yerlerde olmak ya da siyaset yapmak gerekmez. Türk milletine ve inandığımız davaya hizmet edebilmenin değişik yolları ve yöntemleri vardır. Biz ülkü erleri olarak, milletimize duyduğumuz derin muhabbeti ve sevgiyi dilimiz döndüğünce

Türk milletine anlatacağız ve davamızı nakış nakış işleyerek gönüllerde bir sevgi yumağına dönüştürmeye devam edeceğiz. MHP var olduğu sürece başka çatılar bizim için sığıntılıktan öteye gitmez. Şunu herkes bilmelidir ki benim aileme, çocuklarıma, yakınlarıma, çalışma arkadaşlarıma, camiama ve sevenlerime bırakacağım en büyük miras şerefli bir mazi olacaktır.

Ülküsüz insanlar inanmadıkları değerlere sadece hayal ederler. Hayal ettiklerinin de olmayacağını kendilerine inandırmışlardır. Ülkücü ise inandığı değerler için ümitlidir. Hayal etmez, ümit ettiği hedeflerin bir gün mutlaka gerçekleşeceğine emindirler. Ülkücü dik başlı değildir. Başı dik olabilendir.

Dünyada ki hiçbir makam, ülküdaşlarımızın istişare sonucu aldığı karardan daha önemli değildir. Bizi görevden alabilirler ancak yüreğimizden ÜLKÜCÜ HAREKETİN mührünü söküp atamazlar, teşkilatımızı kapatabilirler ama ülkümüze ve ülkemize hizmet yolunu kapatamazlar. Gün ülkücülerin birlik günüdür. Gün tarihten ders alma günüdür. Gün ülkü şuuruna erme günüdür.

4 yıl birlikte çalıştığım, yüreği büyük Buldan MHP İlçe Yönetim Kurulu arkadaşlarıma, evinden, işinden, eşinden zaman ayırıp bizleri yalnız bırakmayan kadın kollarımıza,aksaçlılarımıza, gözbebeğimiz ocak mensuplarımıza, köy, mahalle temsilcilerimize, tüm uçbeylerimize ve kendimizi ifade etmemizi sağlayan değerli basın mensuplarımıza teşekkürü bir borç bilirim. 7 Haziran ve 1 Kasım seçimlerinde Denizli genelinde en fazla oy oranı olan teşkilat olduk. Bu seçimlerde bizimle birlikteliğini hissettiren, bize oy veren bizimle birlikte çalışan, tüm dava arkadaşlarımıza sonsuz şükranlarımızı sunuyoruz.

Turan ve Kızılelma sevdalısı ülkücü camiamıza duruşumuzun kırılmadan devam edeceği sözünü veriyorum ve hepinizi Allah’a emanet ediyorum.

NE MUTLU TÜRK’ÜM DİYENE!!

NE MUTLU BİZ HALA TÜRKEŞÇİYİZ DİYENE!!

MEHMET TUĞRUL ESKİ BULDAN MHP İLÇE BAŞKANI

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.