Ülkücüler Türkmen Dağı'nda 1 şehit daha verdi

Ülkücüler Türkmen Dağı'nda 1 şehit daha verdi

MHP Esenyurt İlçe Teşkilatı üyesi Ferhat Tüle, Bayırbucak Türkmenlerine destek vermek için gittiği Türkmen Dağı bölgesinde şehit oldu.

A+A-

MHP Esenyurt İlçe Teşkilatı üyesi 27 yaşındaki Ferhat Tüle'nin, Suriye'deki Bayırbucak Türkmenlerine destek vermek için gittiği Türkmen Dağı bölgesinde şehit oldu. Yakınlarından alınan bilgiye göre, Ferhat Tüle, dün rejim güçleriyle girdiği çatışma sonucu şehit düştü.

 

27 yaşında ve bekar olan Tüle'nin ailesi, çocuklarının ölüm haberini alınca evinin önüne taziye çadırı kurarak başsağlığı dileklerini kabul etmeye başladı.

 

Taziye çadırının kurulduğu alanda konuşan Ferhat Tüle'nin ağabeyi Erol Tüle, "2 ay önce Bayırbucak Türkmenlerine yardım etmek için gönüllü olarak bölgeye gitti. İçinde büyük bir vatan sevgisi vardı. Yeğenim de ondan sonra gitti. Şehit olduğunu öğrendik. Bu akşam cenazeyi almaya gittik. Yarın ikindi vakti defnedeceğiz" dedi.

 

Ferhat Tüle'nin cenazesinin bu gece Adana'dan uçakla İstanbul'a getirileceği öğrenildi.

 

Aynı bölgede, geçen ay da, Rus uçaklarının yaptığı bombardımanda MHP Fatih İlçe Başkan Yardımcısı İbrahim Küçük şehit olmuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.