Ülkücülerin Öfkesi Bir Türlü Dinmiyor! ( Fotoğraflarla )

Ülkücülerin Öfkesi Bir Türlü Dinmiyor! ( Fotoğraflarla )

Denizli Ülkü Ocakları tarafından İzmir’de Ege Üniversitesi Kampüsü’nde Şehit edilen Ülkücü Fırat Yılmaz Çakıroğlu için giyabi cenaze namazı kıldı.

A+A-

Yeni cami’de kılınan namaza Milliyetçi Hareket Partisi Denizli İl Başkanı Yasin Öztürk, MHP 21. Dönem Milletvekilleri Av. Salih Erbeyin ve Ali Keskin, Ülkü Ocakları Başkanı Hüseyin Ülgen  Sivil Toplum Kuruluşlarının Temsilcileri Ülkücüler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

VALİLİĞE YÜRÜYÜŞ

Gıyabi  cenaze namazının ardından Ülkücüler çeşitli sloganlar atarak Valiliğe kadar yürüdüler.  Ülkücüler burada Denizli valiliği önüne siyah çelenk bıraktı. Çelenk koyma sırasında Ülkücüler ve Polis arasında kısa süreli tartışma yaşandı. 

“HİÇBİR ZAMAN UNUTMAYACAĞIZ”

Valilik önünde basın açıklaması yapan MHP İl Başkanı Yasin Öztürk, Ülkücü şehit  Fırat Yılmaz Çakıroğlu’nu hiçbir zaman unutmayacaklarını belirterek, “ Basının "karşıt görüşlü öğrencilerin kavgası" diye bu elim olayı basit bir vakıa gibi geçiştirmeye çalıştığı halbuki "Bu vatanı sevenlerle vatanı bölmeye çalışanların mücadesinde şehit olan kardeşimizi hiçbir zaman unutmayacağız.Berkin Elvan olayını aylarca gündemde tutan sözde basın,çözüm sürecinin işbirlikçileri siz milletimizi uyutmaya çalışsanız da biz her zaman uyanık olacağız. "Hepimiz Hırantız" diyenlerin hiçbir zaman diyemeyeceği bir ortamda bizler hergün "HEPİMİZ FIRAT'IZ" diye haykırmaya devam edeceğiz.Ülkücü olduğunu iddia edip çözüm sürecini destekleyen partinin kayığına binenler bugün kendi evinizde bir kardeşiniz uçmağa vardı. uyanın..! "Analar Ağlamasın" diye timsah gözyaşı dökenlerin kuyruğuna takılanlar bugün hepimizin anası ağladı. Uyanın!  Her seçim sürecinde provakatif yaklaşımlarla tahammül sınırlarımızı zorlayanlar bilesiniz ki bu Bend yıkıldı mı kükremiş sel olur tükrüğümüzle boğulursunuz” diye konuştu.  Basın açıklamasının ardından Ülkücüler olaysız dağıldı. MESUT GÜLER - AHMET ÖZCAN

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.