Üniversite Öğrencisi'nin Ailesine Bıraktığı Not!

Üniversite Öğrencisi'nin Ailesine Bıraktığı Not!

Denizlili Üniversite öğrencisi genç kız Antalya’da ailesine not bırakarak, 15 katlı binadan aşağı atlayarak intihar etti.

A+A-

Antalya’da üniversite öğrencisi 25 yaşındaki Esin E., iki yıl üst üste sınıfta kalınca 15 katlı binanın çatısından atlayarak yaşamına son verdi. Esin E.’nin Denizli’de yaşayan ailesine, ’Beni affedin size layık olamadım’ notu bıraktığı ortaya çıktı.

Olay, dün akşam saatlerinde Muratpaşa İlçesi, Meltem Mahallesi Dumlupınar Caddesi üzerinde bulunan Falez Sitesi Toros Apartmanı’nda meydana geldi. Akdeniz Üniversitesi Mühendislik Fakültesi son sınıf öğrencisi olan ve iki yıl okulu uzatan Esin E., bir arkadaşına misafir olarak geldi. Burada bir süre oturan Esin E., daha sonra 15 katlı binanın terasına çıkarak kendisini boşluğa bıraktı. Bahçedeki toprak zemine düşen Esin, gürültü üzerine bahçeye çıkanların çağırdığı ambulansla Akdeniz Üniversitesi Hastanesi’ne götürüldü. Esin E., acil serviste yapılan müdahaleye rağmen yaşamını kaybetti.

Esin E’nin cenazesi, otopsinin ardından toprağa verilmek üzere Denizli’ye getirildi. Çevresi tarafından çok sevilen Esini’in bölüm derslerini veremediği için üzüldüğü, bu yüzden Denizli’den Antalya’ya gelip sınavlara girdiği belirtildi. Esini’in, ailesine ’Beni affedin size layık olamadım’ diye not bıraktığı ortaya çıktı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.