Vali Altıparmak, Turizmcilerle Biraraya Geldi

Vali Altıparmak, Turizmcilerle Biraraya Geldi

Vali Altıparmak, Turizm Acente Temsilcileri ile biraraya geldi

A+A-

UNESCO Dünya Miras Listesinde yer alan Pamukkale başta olmak üzere birçok antik kente ev sahipliği yapan, ülkemizin önemli turizm merkezlerinden Denizli’ye gelen yabancı turist sayısının arttırılması için Vali Dr. Ahmet Altıparmak liderliğinde sürdürülen çalışmalar hızla devam ediyor. Bu bağlamda Valiliğimizin organizasyonu ile Antalya, Muğla ve Aydın’da faaliyet gösteren turizm acente temsilcileri İlimize davet edildi. Vali Dr. Ahmet Altıparmak’ın da katıldığı toplantıda, Denizli’nin turizm konuları masaya yatırıldı.

Karahayıt’ta bulunan PAM Otel’de düzenlenen toplantıya, Vali Dr. Ahmet Altıparmak, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Vali Yardımcısı İsmail Soykan, Pamukkale Kaymakamı Hayrettin Balcıoğlu, Pamukkale Belediye Başkan Vekili Selim Arkan, İl Kültür ve Turizm Müdür Vekili Gülsüm Çelebi, Denturod Başkanı Gazi Murat Şen, İlimizde faaliyet gösteren otellerin müdürleri ile İlimize davetli olarak gelen Turizm Acente Temsilcileri katıldı.


Termal sağlık turizmi başta olmak üzere turizm ile ilgili tüm konularının masaya yatırıldığı toplantıda konuşan Vali Dr. Ahmet Altıparmak şu görüşlere yer verdi; “Bugün İl Kültür ve Turizm Müdürlüğümüz tarafından organize edilen toplantıda, Antalya ve diğer çevre İllerden gelen turizm acentelerinin üst düzey yöneticileri ile bir arada bulunuyoruz. Çok yararlı ve verimli bir toplantının olacağına inanıyorum. Toplantıda; Pamukkale, termal sağlık turizmi, ören yerleri ve belediyelerimizin geliştirmiş olduğu parklar ve yayla turizmi gibi değerlerimizi paylaşarak arkadaşlarımızın bölgeye olan ilgilerini arttırmaya çalıştık. Toplantımıza iştirak eden seyahat acenteleri, Avrupa, Rusya, Baltık ve Ortadoğu ülkelerinden gelen turistlere aracılık ediyorlar ve bölgemizi çok iyi biliyorlar. Bu manada davetimize icabet edip toplantımıza katılan acente temsilcilerine ve ekiplerine teşekkür ediyoruz. Termal turizmin burada istediğimiz anlamda popülitesinin olmadığını düşünüyoruz. Bu konuda çalışıyoruz. Bölgedeki balon turlarının faaliyete geçmesi ve yamaç paraşütü bir cazibe alanı oluşturuyor. Bölgemize daha çok yabancı turistin gelmesini sağlamak amacıyla çalışmalarımız hızla devam edecek”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.