Vali,Daire Müdürlerine Talimat Verdi

Vali,Daire Müdürlerine Talimat Verdi

Vali Dr. Ahmet Altıparmak, Halkın Sorunlarını Dinledi

A+A-

Halk Toplantıları’nın Haziran Ayı buluşması Vali Dr. Ahmet Altıparmak başkanlığında gerçekleştirildi. Vatandaşlarımız toplantıda sorun, talep ve şikayetlerini Vali Dr. Ahmet Altıparmak’a iletti, Vali Altıparmak da sorunların çözümü için ilgili Daire Müdürlerine talimat verdi.

Valilik Konferans Salonunda düzenlenen toplantıya; Vali Dr. Ahmet Altıparmak’ın yanı sıra, Vali Yardımcıları, Merkezefendi Kaymakamı Şükrü Görücü, Pamukkale Kaymakamı Hayrettin Balcıoğlu, İl Jandarma Komutanı Albay Cengiz Yıldız, Daire Müdürleri, muhtarlar ile vatandaşlar katıldı.

Toplantıda; vatandaşlarımız sorun, talep ve şikâyetlerini Vali Dr. Ahmet Altıparmak’a aktardı. Vali Altıparmak vatandaşların tüm sorularını cevaplayarak, çözüm bulunması için ilgili Daire Müdürlerine talimat verdi ve konularla ilgilenilmesini istedi.

Söz alan vatandaşlar, gerek bireysel gerekse mahallelerinde bulunan birçok sorun, talep ve şikayetini aktardı. Eğitim, sağlık, engelli ve yaşlılık maaşları ve iş konuları başta olmak üzere Kaymakamlıklar ve Belediyelerle ile ilgili konuları içeren sorunlar vatandaşlarımız tarafından toplantıda dile getirildi. Vatandaşlarımız ayrıca toplantının ardından istek ve şikayetlerini Valilik binasında hazırlanan platformda ilgili Daire Müdürlerine iletme fırsatı da buldu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.