WhatsApp artık tamamen ücretsiz

WhatsApp artık tamamen ücretsiz

WhatsApp kurucusu Jan Koum, ücretlendirme sisteminin yeterince iyi çalışmadığını öne sürerek yıllık üyelik ücretini kaldırma kararı aldıklarını belirtti.

A+A-

WhatsApp‘a hiç ücret ödediniz mi bilmiyoruz ancak ücretsiz kullanım süresi dolduktan sonra acaba bu kez para isteyecek mi derdi de sona eriyor. Zira WhatsApp kurucusundan gelen açıklamalara göreuygulama artık tamamen ücretsiz!

Bilindiği üzere WhatsApp uygulamasını yükledikten sonra “X ay daha WhatsApp’ı ücretsiz kullanabilirsiniz, sonrasında ise sadece X TL” yazısı çıkıyor. İşte bu süre sonunda çoğunlukla ücretsiz uzatma imkanı sunan uygulama yine de bazı kullanıcılardan ücret talep edebiliyor. Bu çok cüzi bir miktar olsa dahi kullanıcıların kafasını kurcalamaya devam ediyor. Veya en basitinden kredi kartı kullanmayanlar için bu önemli bir sorun arz ediyor. İşte tüm bunlar ışığında ücretlendirme politikasını yeniden değerlendiren WhatsApp, o cüzi miktardan da vazgeçmiş durumda.

Müjdeli haberi veren WhatsApp kurucusu Jan Koum, ücretlendirme sisteminin yeterince iyi çalışmadığını öne sürerek yıllık üyelik ücretini kaldırma kararı aldıklarını belirtti. Bunun yanında WhatsApp’ın reklamsız bir platform olmaya devam edeceğini de belirten Koum, farklı gelir kaynakları üzerinde çalıştıklarını ifade etti.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.