Yaralanan Polisimiz Şehit Oldu

Yaralanan Polisimiz Şehit Oldu

Denizli'de, Mart ayının son gününde Şirinköy'de meydana gelen trafik kazasında ağır yaralanan 25 yaşındaki polis memuru Ramazan Akçadağ, şehit oldu. 

A+A-

Kaza, 31 Mart günü saat 06.00 sıralarında Yenişehir Mahallesi Şirinköy Caddesi ile Uğur Mumcu Caddesi'nin kesiştiği kavşakta meydana gelmiş ve aralarında Ramazan Akçadağ'ında bulunduğu 7 polis, 9 kişi yaralanmıştı.

Kazadan ağıryaralı olarak kurtulan Polis Memuru Akçadağ, 13 gün süren yaşam mücadelesini kaybetti.

İlk görev yeri olan Denizli'de kazadan önce göreve bir hafta önce başlayan Akçadağ, kazada beyninden ağır yara aldı. Hastanede bir haftada bir çok ameliyat olan polis, bu sabah 7 sıralarında ağırlaştı. Genç polis, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. İlk görev yerinde şehit olan çevik kuvvet polisi için bugün Denizli Emniyet Müdürlüğü'nde saat 11'de tören yapılacak.

ŞEHİDİMİZİN ÖZGEÇMİŞİ

Şehidimiz 1992 yılında Kırıkkale ili delice ilçesinde doğdu. ilk, orta, lise ve üniversite öğrenimini Kırıkkale ilinde tamamladıktan sonra 19.03.2017 tarihinde Yozgat polis meslek eğitim merkezinden mezun olarak 22.03.2017 tarihinde ilk görev yeri olan denizli il emniyet müdürlüğü çevik kuvvet şube müdürlüğünde göreve başlamıştır.

görevli olduğu 31.03.2017 tarihinde saat 06.30 sıralarında geçirdiği trafik kazası sonucu Servergazi Hastanesine kaldırılmış, 06.03.2017 tarihinde Pamukkale üniversitesi hastanesine nakil edilmiş, 12.04.2017 günü saat 07.30 sıralarında şehit olmuştur.

bekâr olan şehidimize Allah’tan rahmet, kederli ailesine ve meslektaşlarına başsağlığı dileriz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.