YAZ-AR-BİR'den Başkan Zolan’a teşekkür

YAZ-AR-BİR'den Başkan Zolan’a teşekkür

Egeli Araştırmacı ve Yazarlar Birliği (YAZ-AR-BİR), Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ı ziyaret etti. YAZ-AR-BİR başta Denizli Büyükşehir Belediyesi Kitap Fuarı olmak üzere sosyal ve kültürel yatırımlar için Başkan Zolan'a teşekkür etti.

A+A-

Egeli Araştırmacı ve Yazarlar Birliği (YAZ-AR-BİR), Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ı ziyaret etti. Ziyarete YAZ-AR-BİR Başkanı Abdülkadir Uslu ve yönetim kurulu üyeleri katıldı. YAZ-AR-BİR'in faaliyetleri hakkında bilgi veren Uslu, bir süre önce Denizli'de ilki gerçekleştirilen Denizli Büyükşehir Belediyesi Kitap Fuarı için Başkan Osman Zolan’a teşekkür etti. Uslu, “Denizli’de ilk olarak yapılan kitap fuarı bizleri çok mutlu etti. Bizler de bu fuara yoğun bir katılım beklemiyorduk. Güzel, herkesin mutlu olduğu bir fuar oldu” dedi.

 

"Kültürümüze sahip çıkmak en büyük vazifemiz"

 

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, "Sizler Denizli’nin, Ege'nin sesisiniz. Sanatımızı ve kültürümüzü ileriye aktaran kişilersiniz. Geçmişten gelen kültürün taşınmasında da önemli bir rolünüz var" dedi. Geçmişten gelen kültürü gelecek kuşaklara aktarmanın en büyük vazifeleri olduğunu vurgulayan Başkan Zolan, "Kendi kültürümüzden kopmadan gelenek ve göreneklerimizi geleceğe aktarmakta sizlerin de rolü yadsınamaz. Büyükşehir Belediyesi olarak bizlerde bunun için çabalıyoruz. Maddi işlerin yanında gönül işleri de yapmaya devam ediyoruz” dedi.

 

"Kitap Fuarı devam edecek"

 

Denizli Büyükşehir Belediyesi Kitap Fuarı'na Denizli’nin ihtiyacı olduğunu belirten Başkan Osman Zolan, “İlkini gerçekleştirdiğimiz kitap fuarında sizleri de Denizli adına orada görmek bizleri mutlu etti. Kitap fuarının bu şehirde nasıl bir eksiklik olduğunu yaptığımız organizasyonla gördük. Bundan sonra da Denizli Büyükşehir Belediyesi Kitap Fuarı'na devam edeceğiz. Fuar ilk olmasına rağmen katılım çok güzel oldu. İnsanlarımızın oradan mutlu olarak ayrıldığını gördük" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.