Yeni Yollara Yeni Standartlar Geliyor

Yeni Yollara Yeni Standartlar Geliyor

Merkezefendi Belediyesi tarafından yapılan ilçenin tüm mahallelerindeki yol çalışmaları sürüyor. Bu çerçevede 50 mahallede devam eden yol çalışmalarından bir bölümü de Selçukbey ve Yenişafak Mahallelerinde yapılıyor. Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet

A+A-

Merkezefendi Belediyesi, ilçeye yeni yollarla beraber yeni standartlar getiriyor. Bu çerçevede Merkezefendi ilçesinin 50 mahallesinde asfalt ve yol çalışmaları sürüyor. Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, Selçukbey Mahallesi'ndeki yol çalışmasını inceledi. Başkan Subaşıoğlu, incelemeler sırasında görevlilerden de bilgiler aldı. Merkezefendi Belediyesi olarak ilçede yol çalışmalarına büyük önem verildiğini anlatan Başkan Subaşıoğlu, “Merkezefendi Belediyesi olarak 50 mahallemizin tamamında ‘Yeni yollar yeni standartlar’ diyerek çalışmalarımızı son sürat devam ettiriyoruz. Ekim ayında hava şartlarının iyi geçmesi sonucu tüm arkadaşlarımız hem Yenişafak Mahallesi’nde hem de Selçukbey Mahallesi’nde yol aldılar, aynı zamanda Çakmak Mahallesi’nde ciddi üst yapı çalışmamız devam ediyor. Bu kış sezonunda havalar müsaade ettiği ölçüde yollarla ilgili çalışmalarımıza ara vermeden devam edeceğiz. Merkezefendi Belediyesi olarak bizim için en önemli hizmet yol hizmeti… İnşallah bu bölgelerdeki yollarımızı hızlandıracağız” dedi.

“2015 YILINDA YAPTIK. BU YILDA DEVAM EDİYORUZ”

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, açıklamasının devamında da 2015 yılında yapılan yolla ilgili yatırımların 2016 yılında da sürdüğünü söyledi. ‘Durmak yok yola devam, durmak yok yol yapmaya devam’ diyen Başkan Subaşıoğlu, “Özellikle kenardaki bütün eski beldelerin olduğu mahallelerdeki son sürat çalışmalarımız ciddi bir yatırımla yapılıyor. 2015 yılında ciddi yol yatırımı yapmıştık. Bu senede yapmaya devam ediyoruz. Öz kaynaklarımızla Merkezefendimizi güzelleştirmeye, yeni yollar yapmaya yeni standartlar getirmeye ve vatandaşlarımızın hizmetine sunmaya inşallah devam edeceğiz. Önümüzdeki günlerde Hacıeyüplü bölgesinde ve Bozburun Mahallemizin arka tarafında bu ölçekte büyük alanı kapsayan yolla ilgili çalışmayı başlatmış olacağız. Durmak yok yola devam, durmak yok yol yapmaya devam diyoruz. Merkezefendililer bizden 2017 yılında da yeni yollar yeni standartlar beklemeye devam etsinler” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.