Yetim Gülerse Dünya Güler

Yetim Gülerse Dünya Güler

Beşir Derneği Denizli İl Temsilciliği yıl boyunca ve Ramazan ayında yaptığı hayır çalışmalarına bir yenisini daha ekleyerek yaklaşık 250 yetim ve ihtiyaç sahibi çocuğa bayram sevinci yaşattı.

A+A-

Beşir Derneği Denizli Temsilciliği adına Dr. Okan ER "Hayırsever Denizli halkı ile birlikte mazlum ve düşkünlerin derdine deva olmaya çalışıyoruz. Nerede mahzun ve mahcup bir gönül var ise orada onlar ile olmak için gayret gösteriyoruz.

Yetime merhamet et, onun başını okşa ve ona yediğinden yedir Hadisi Şerifini dikkate alarak bu ramazan ayında da faaliyet gösterdiğimiz 55 ülkede, Türkiye'de ve Denizli'de çocuklara bayram sevincini yaşatmak adına bayramlık giyim yardımı yaptık.

Hep başkaları ya da büyük kardeşlerinin küçülen kıyafetlerini giymek zorunda olan ihtiyaç sahibi miniklerin dilediği gibi alışveriş yapmalarına vesile olduk. Her türlü hayır alanında hassas olan Denizlili bağışçılarımızın yetim ve çocuk konusunda daha hassas olduklarına bir kez daha şahitlik ettik. Hayırsever vatandaşlarımızın desteği ile bu güzelliğe ve çocuklarımızın yüzündeki tebessüme vesile olduğumuz için çok mutluyuz. Bizlere yetim ve çocuk giydirme ile diğer tüm faaliyetlerde destek olan bağışçı ve gönüllülerimize teşekkürlerimizi sunarız" dedi.

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.