Yusuf Garip,Kadir Gecesi Mesajı Yayınladı

Yusuf Garip,Kadir Gecesi Mesajı Yayınladı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Denizli Büyükşehir Belediye Meclisi Grup Başkanvekili Av. Yusuf Garip, Kadir Gecesi nedeniyle kutlama mesajı yayınladı.

A+A-

Ramazan ayının son günlerinde dayanışma ve kardeşlik duygularının daha da yoğunlaştığını vurgulayan Garip, Kadir Gecesi'ne kavuşmanın sevincini ve heyecanını yaşadıklarını söyledi.

"Kutsal kitabımız Kur'an-ı Kerim'de bin aydan daha hayırlı olduğu müjdelenen mübarek Kadir Gecesi'ne kavuşmanın manevi mutluluğunu birlikte yaşıyoruz” diyen MHP’li Garip, mesajında şu görüşlere yer verdi: “Sonsuz lütuf, sonsuz af ve sonsuz bereket kapılarının ardına kadar açık olduğu bu gecenin, gelecek güzel günlerimizi ve iç dünyamızı huzur ışığıyla aydınlatması yegane temennimdir. Ramazan ayı içinde hasretle beklediğimiz bu kutlu gecede Yüce kitabımız Kur'an-ı Kerim, insanlığa ışık olmaya başlamış, topraktan semaya kadar bütün alem ilahi nimet ve nurla donatılmıştır. Bütün İslam Alemi'nin bu gecenin feyzinden ve bereketinden faydalanması gerekir. Birbirimizi sevmenin güzelliğini yaşadığımız bu mübarek gün ve gecelerde; milletimizin birliği, bayrağımızın tekliği ve devletimizin bekası için dua edelim. Bu kutlu gece vesilesiyle yüce Rabbim hastalara şifa, dertlilere deva; sevdiklerinden ayrı olanlara kavuşma fırsatı versin. Gözyaşı dökenleri, güldürsün. Günahlarımızdan arınma, sonsuz af ve mağfiret deryasından faydalanma fırsatını en iyi şekilde değerlendirmeyi nasip etsin. Yüzlerce yıllık kültür ve İslami gelenekten beslenen aziz milletimizin birlik ve beraberliğinin devamı, ülkemizde yaşanan terör olaylarının son bulması, bu gecede semaya açılan ellerin ve kutsal değerler için çarpan kalplerin ettiği duaların kabul olması dileğiyle başta Denizlili hemşehrilerim olmak üzere bütün Türk-İslam Alemi'nin Kadir Gecesi'ni tebrik ediyorum." MESUT GÜLER

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.