Zeybekci,Davutoğlu'nun İstifasını Değerlendirdi

Zeybekci,Davutoğlu'nun İstifasını Değerlendirdi

Bundan 15 yıl önce kurucu liderimiz Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile çıkılan yolda gerek partimiz gerekse memleketimiz yeni bir döneme girmiştir.

A+A-

Bundan 15 yıl önce kurucu liderimiz Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile çıkılan yolda gerek partimiz gerekse memleketimiz yeni bir döneme girmiştir. Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu’nun yeni bir genel başkan seçmek üzere olağanüstü kongreye götürme kararı aldığı partimiz, her şeyi geride bırakarak bunun hazırlığına odaklanmıştır.

 

Başbakanımız Sayın Davutoğlu’nun yeniden aday olmayacağını açıkladığı bir genel kurulun daha öncekiler gibi yine şölen havasında geçeceğinden kimsenin şüphesi olmasın! Sayın Genel Başkanımız için de bir vefa kongresi olacağını düşündüğüm o andan sonra ilk günkü ruhla yolumuza devam edecek; Türkiyemiz’i ilk yola çıkarken hedeflediğimiz 2023’e dünyanın en müreffeh ülkesi olarak taşımaya çalışacağız.

 

Bakan ve Başbakanımız olarak aynı kabinelerde çalıştığımız Sayın Genel Başkanımız’a hizmetinden dolayı milletimiz ve şehrimiz adına teşekkür ediyor, şükranlarımı sunuyorum.

 

Nihat ZEYBEKCİ

Önceki Dönem Ekonomi Bakanı

AK Parti MKYK Üyesi

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.