Zimek'ten Geleneksel İftar

Zimek'ten Geleneksel İftar

Zimek Makine Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Sarı, "Rakiplerimiz iş bulamazken biz iş yetiştiremiyoruz” İfadelerini kullandı.

A+A-

Zimek Makine her sene geleneksel olarak düzenlediği ifatar yemeğini bu sene de yoğun bir katılımla gerçekleştirdi. Denizli Atlı Spor Kulübü’nde gerçekleşen İftara Denizlili sanayiciler, mermerciler, Zimek çalışanları ve çok sayıda davetli katıldı.  İftar programında konuşan Zimek Makine Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Sarı,  Zimek Makinanın 2008 yılında büyük bir atılım yaparak sektörde söz sahibi olduğunu anlatttı.

"RAKİPLERİMİZ İŞ BULAMAZKEN İŞ YETİŞTİREMİYORUZ"

Mermer işiyle uğraşan sanayicilerin  daha önce hep ithal makinalar  kullandığına dikkat çeken Sarı, “Kaliteyi önceliğimiz olarak belirlediğimiz bu yolda bugün Dünyada mermer makinası üreten firmaların korkulu rüyası haline geldik. Bugün Zimek Makine Avrupa ve dünyadaki bir çok makine üretecisinin yakından takip ettiği bir firma haline geldi. Kendi firmam adına güzel şeyler yaptığımzı için guru duyuyorum. Rakiplerimiz  iş bulamazken biz iş yetiştiremiyoruz. Bugün Türkiye Ekonomisine katkı sağlayan en büyük mermer firmaları Zimek kullanıyor bu da bizi gururlandırıyor.” şeklinde konuştu.

ZİMEK’TEN RAMAZAN’A ÖZEL UMRE SÜPRİZİ

İftar yemeğinde  çalışnlarından birinin eşiyle beraber umreye gönderileceği müjdesini veren Sarı, çekilen kurayla  bu ismi belirledi. Sarı tarafından yaklaşık 70 çalışanı arasında çekilen kurada, Şanslı kişi Ufuk Özcan oldu. Özcan yakın bir zamanda eşiyle beraber Zimek Makine sponsorluğunda Umre ziyereti gerçekleştirmiş olacak.İftarada Tasavvuf müziği eşliğinde yapılan semazen gösterisi yoğun ilgi gördü. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.