Zolan, Belediye Personeliyle Bayramlaştı!

Zolan, Belediye Personeliyle Bayramlaştı!

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Kurban Bayramı öncesi belediye personeli ile bayramlaştı.

A+A-

Büyükşehir Belediyesi çalışanlarının tek tek bayramını kutlayan Başkan Osman Zolan, sevdikleriyle birlikte güzel bir bayram geçirmelerini diledi.

 

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Kurban Bayramı öncesinde Büyükşehir Belediyesi’nin merkez ve kentin değişik noktalarındaki hizmet birimlerini tek tek gezerek personelle bayramlaştı. Başkan Zolan'a, Büyükşehir Belediye Meclisi Başkan Vekili Ali Değirmenci, Genel Sekreter Mustafa Ünal, Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Gökoğlan ve Aytaç Turgut ile DESKİ Genel Müdürü Mahmud Güngör eşlik etti. Başkan Zolan, personelin tek tek bayramını kutlayarak, sevdikleriyle birlikte güzel bir bayram geçirmeleri temennisinde bulundu. Başkan Zolan, “Allah’ım Kurban Bayramı’na tekrar tekrar bizleri kavuştursun. Yapacağımız ibadetler, keseceğimiz kurbanlar kabul olsun. Herkesin herkesle konuştuğu, duygu yoğunluğunun, kaynaşmanın yaşandığı, kardeşliğin en üst seviyeye çıktığı, herkesin el ele kol kola olduğu bir bayram olmasını temenni ediyorum. Ancak toplumumuz bir ve mutlu olursa daha ileriye gidebilir, daha huzurlu daha rahat olur. Bayramın değerlerini içtenlikle yerine getirmenizi arzu ediyorum” dedi.

 

Büyükşehir bayramda da görevde

 

Büyükşehir Belediyesi olarak bayram tatili sonrasında tüm personelle birlikte Denizli için çalışmaya devam edeceklerini kaydeden Başkan Osman Zolan, Büyükşehir Belediyesi’nin bayramda da hizmet vereceğini ifade ederek şunları söyledi: “Bayramda nöbette olan arkadaşlarımız olacak. Onlar hemşehrilerimizin huzuru, mutluluğu ve ihtiyacı için nöbetleşe bir şekilde görevlerin başında olacaklar. Onlara kolaylık diliyorum. Hepinizin bayramı mübarek olsun.”

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.